REVIEW: Catrice Multi Matt Blush

Blush is een product waar ik nooit echt het nut van inzag. Door de jaren heen ben ik het steeds meer gaan waarderen. Ik kan nu niet meer zonder. Ik review vandaag een hele mooie blush van Catrice. Namelijk de Multi Matt Blush. Enjoy!

Verpakking

Dit is hoe de verpakking eruit ziet. Een mooi doorzichtig doosje waardoor je de mooie blush gelijk kunt bewonderen. Daarin zit de blush pan, bestaande uit vier mooie roze kleuren. Daarin is een dynamisch patroon, bestaande uit c’tjes van de naam Catrice, gedrukt. I like that! Ik kan echt blij worden van een mooie opdruk. Over de verpakking ben ik dus heel tevreden. Good job, Catrice!

Catrice over de Multi Matt Blush

“Vier matte, perfect op elkaar afgestemde kleuren verenigd in een blush. De lichte en delicate textuur van de poeder kan het best worden aangebracht met een grote kwast en geeft de wangen een fris accent. Voor een unieke look kunnen de kleuren zowel separaat als gecombineerd worden gedragen. Voor een frisse, natuurlijke prachtige teint.”

Zoals ik al zei is de blush eigenlijk onder verdeeld in vier verschillende kleuren. Zoals vermeld word is het aanbrengen van de blush inderdaad het fijnst met een grote kwast. Het is niet een hele heftige kleur, maar het geeft je net dat beetje extra kleur. Om te variëren kun je de kleuren ook los aanbrengen. Dit werkt alleen niet zo handig. Ik mix de kleuren altijd met mijn kwast, vind ik mooier.

Love, Rosie!

Hier een close-up shot van de blush. Vier gradaties aan roze tinten. Ik vind het echt heel mooi. Precies de kleuren die ik mooi vind in een blush. Naast deze heb je nog een andere variant. Met wat meer kleuren die richting het paars aan zitten. Niet zo mijn ding, maar wellicht iets voor jou!

Swatches

Ik heb alles ook even los voor je geswatcht. De meeste linkse tint is de blush kleur als je alles mixt. De andere kleuren zijn als volgt. De kleur naast de mix kleur is de onderste kleur uit de blush. Hoe verder naar rechts, hoe hoger de kleur uit de blush zelf. Volg je het nog? Ik vind de kleuren echt prachtig, goed pigment ook. Blenden goed en is prima op te bouwen als je wat meer kleur wil.

Voor de swatch op mijn gezicht heb ik gekozen voor de manier waarop ik deze altijd aanbreng. Gemengd. Op de linker foto heb ik alleen foundation, concealer en compact poeder op. Op de foto in het midden heb ik de blush hieraan toegevoegd. De laatste foto, daar heb ik nog contour en highlighter op gedaan.

Zoals je kunt zien is het een mooie, roze subtiele blush. Je kunt hem prima opbouwen als je wil dat hij wat meer aanwezig is. Van mij hoeft dat niet per se. Ik hoop dat kleur een beetje goed overkomt, vind dat een beetje lastig om goed op de foto te zetten. Hopelijk heb je er nu een beetje een beeld bij.

Conclusie

Kortom: Een hele mooie blush die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Iedere kleur op zich of lekker mengen. Persoonlijk geld voor mij vaak het laatste. Het is een hele mooie, blendbare blush. Geschikt voor vele huidskleuren. De verpakking is simpel, maar wel iets dat me aan zou spreken in de winkel. Good job, Catrice!

Prijs/ Verkrijgbaarheid

De Catrice Multi Matt Blush is verkrijgbaar in 2 kleuren en kost €3,99. De blush is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Dit was de review. Ik vind het altijd heel leuk om producten van Catrice te reviewen. Heb je mijn review over twee lipsticks van Catrice al eens gelezen? Voor nu bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij al een blush van Catrice geprobeerd?

Meer van mij zien? Dat kan, ik heb zelf ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

3 Reacties

  1. 26 juli 2017 / 10:15

    Erg mooi! Verschillende kleuren in één vind ik zelf vaak ook mooier! Geeft een iets natuurlijker effect.

    • 21 juli 2017 / 15:22

      Heb je hem ook in deze kleur? Ik draag hem ook echt heel vaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *