REVIEW: Beautyblender

De Beautyblender, wie kent hem niet. Het is al gewoon een begrip geworden in beautyland. Ga je van een kwast naar een Beautyblender, dan verandert je hele make-up game voor de rest van je leven. Ik laat jullie vandaag zien wat ik er van vind en wat voor een resultaat het mijn make-up geeft.

Een hele tijd geleden kocht ik als arme scholier mijn eerste Beautyblender. Een rib van wel €19,95 werd uit mijn lijf getrokken en ik vroeg mij nog af WAAROM ik zoveel geld neerlegde voor een spons. A damn sponge. Nou dat werd mij snel duidelijk. Helaas was ik er niet zuinig op en had ik hem al snel gesloopt. Ik ben toen overgestapt naar een goedkopere variant maar besloot toch maar weer het roze ei te testen.

De verpakking

Goeiemorgen, fris en fruitig net uit bed gerold!

Het magische roze ei komt in een simpele plastic verpakking waar hij mooi in staat. Je kan het ei los kopen, maar ook in combinatie met een stukje zeep. Ik heb de variant met de zeep zodat ik hem goed en regelmatig schoon kan maken. Je hoeft niet de zeep van Beautyblender zelf te gebruiken, maar het is handig om het er bij te hebben. En wat ook handig is aan de plastic verpakking is dat je de Beautyblender veilig mee kan nemen. En je kan hem er in laten drogen. Win-win situatie!

Hoe werkt het?

Check het verschil in formaat!

Anders dan een kwast waarmee je de foundation direct aanbrengt, moet je een Beautyblender nat maken. Onder stromend water knijp je er een paar keer in zodat hij het water opzuigt. Uiteindelijk knijp je hem uit zodat je niet met een drijfnatte spons op je gezicht zit te duwen maar een fijne, vochtige Beautyblender overhoudt.

Afhankelijk van je foundation kun je stipjes op je gezicht maken en dan de foundation met deppende bewegingen blenden, of de foundation op je spons doen en dan over je gezicht uitwerken. Ik kies er voor om stipjes te zetten omdat ik dit prettiger vind werken. Ja, de blender zal wat product opnemen maar niet onwijs veel.

Het resultaat

Ik gebruik Fenty Beauty Pro Filt’r foundation in de kleur 120Helemaal aangebracht

En de rest van mijn make-up ook gedaan.

Wat ik zo fijn vind aan een Beautyblender is dat je foundation er heel natuurlijk uit ziet. Geen strepen, vegen of vlekken. Zolang je goed dept, kun je je basis flawless aanbrengen. Oordeel zelf maar!

 

BeautyBlender koop je bij Etos, Douglas of online op diverse websites. Een standaard Beautyblender kost €19,95. Je kan ook kleine blenders kopen, groene, zwarte of zelfs witte. De meest voorkomende is de roze en dit is naar mijn idee een prima basis!

Hoe breng jij je foundation het liefste aan?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 21 september 2017 / 13:06

    Ik ben al jaren fan! Blijf hem elke paar maanden opnieuw kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *