REVIEW: Reviderm Lip Perfection Plumper

Er zijn zoveel verschillende lip crèmes en lip oils die er voor zorgen dat je lippen soepel en zacht worden. Sommige geven zelfs een plumping effect en geven je lip contouren een vollere en meer afgelijnde look. Reviderm Lip Perfection Plumper is een verzorging die alles in één aanbied en daarom ook een winner bij mij! Al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

REVIDERM Skintelligence – zeer effectieve anti-aging verzorging voor jouw huid

De Lip Perfection Plumper van REVIDERM uit de verzorgingslijn Skintelligence is één van de verzorgingsproducten die effectief ook doet wat het beloofd. Na de eerste keer gebruiken zie je en voel je vooral al een klein verschil en ook na langdurig gebruik zie je overduidelijke resultaten. Dit overtuigde me om de Lip Perfection Plumper bij in mijn skincare routine te voegen.

Application

Ik gebruik deze Lip Perfection Plumper als verzorging en ook al lip “oil” voor ik lipstick op doe. Voor een ultieme verzorging door heen de nacht en overdag. Mijn lippen hebben nog nooit zo zacht en soepel aan gevoeld. Dankzij het leuke pompje hoef je je vingers niet “vuil” te maken en smeer je de crème zo uit. Je kan gemakkelijk met de vorm van je lippen meegaan met het lepeltje op het pompje. Easy toch?!

De Lip Perfection Plumper crème voelt super zacht aan, een beetje waterachtig zelfs en trekt meteen in je huid. Door het plumping effect geeft een een zachte tinteling op je lippen voor een paar minuten wat zeker niet onaangenaam aanvoelt zoals sommige lip plumpers dat doen. Er is een heel zachte en zoete geur aan de crème, bijna een aardbeien geur? Ik kan het niet helemaal plaatsen maar de geur is niet heel intense en verdwijnt ook zodra de crème volledig ingetrokken is. Dus het stoort al helemaal niet.

Wat ik ook een pluspunt vind is de verpakking. Super “compact” met genoeg product. Heel gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Het lichtgewicht van de verpakking gaat dus niet voor problemen zorgen in je beauty case op de luchthaven of in je handtas voor onderweg wat extra verzorging. Dat is altijd mooi meegenomen.

Ik ben tot nu toe erg verliefd op de REVIDERM Lip Perfection Plumper maar die komt natuurlijk wel met een prijskaartje van €40,- op hun webshop. Ik vind het dat wel waard, jij ook?

Heb jij een favoriete lip verzorging?

Weer een nieuwigheid ontdekt en gedeeld met jullie, wat dit altijd zo leuk maakt! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *