Resultaten – Herbalife 3DAY TRY-OUT

Voorspellingen:

Helga beweert dat ik het meeste resultaat zal zien op gebied van spiermassa.

Wil jij ook het 3-DAY TRY-OUT pakket? Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden!

 

Dag 1: Zaterdag

Ochtend: Ik was pas wat later wakker dan normaal, zo rond half 10. Meteen een Herbalife shake genomen, wel even wennen zo, alleen dat als ontbijt. Ik heb 350 ml melk met een sachet Formula 1 gemixt. Daarnaast had ik ook een groot glas water. Nadat deze op waren vroeg ik me af of ik wel vol zou zitten, maar het duurt zo’n 20 minuten voordat je lichaam weet dat je vol zit of hebt gegeten. Toch nog een half glas water gedronken en voelde al snel dat ik verzadigd was. Rond een uur of half 12 heb ik de Herbalife  Thermo complete ingenomen met een groot glas water.

Middag: Tijd voor een workout! Ik heb een uur gesport en heb ondertussen alweer redelijk wat water gedronken (1 tot 1,5 liter). Toen ik terug kwam, heb ik even gedoucht en ben meteen een Herbalife (lunch) shake gaan maken. Ik had zin in iets zoets; ik heb 300 ml melk, met 100 ml sap en een sachet Formula 1 gemixt. Daarnaast een groot glas water. Ik moet zeggen dat ik na deze shake toch nog wat hongerig bleef. En heb dus na een uurtje of twee een banaan gegeten, samen met de Herbalife  Thermo complete en een groot glas water. Ook heb ik een kleine beker met bouillon genomen omdat ik zin in wat zoutigs had.

Tegen een uur of vier, had ik toch wel echt trek, om te kauwen op eten vooral. Ik denk dat het deels komt omdat ik boodschappen gedaan heb en dus allemaal lekkere dingen heb. Voor vanavond en morgenavond. Ook omdat ik hard gesport heb, normaal zou ik dan een extra maaltijd nemen. Maar nu was mijn lunch ook meteen mijn post-workout meal. Misschien dat ik de volgende keer vroeger ga sporten en dan erna snack neem. Om vervolgens een uur later te lunchen met een shake.

Avond: Ik ga niet liegen, ik had echt honger en ben dus rond half 6 gaan eten. Ik heb een lekkere salade gemaakt van: Rucola Melange met tomaat, komkommer, mozzarella als basis; voor een frisse twist heb ik wat peer en munt toegevoegd. Om het zoutige erin terug te halen kies ik voor Italiaanse ham en als dressing gebruik ik wat druppels olijfolie met wat kruiden. Hierbij drink ik een groot glas water en een beetje mango- & sinaasappelsap.

Na het eten stuurde Helga een berichtje hoe het gegaan was. Ze vertelde me dat ik de shakes meer kon vullen door kwark of yoghurt en fruit toe te voegen. Zodat ik voller zou zitten na een shake. Op naar dag 2!

I022_Logo_3DT

Dag 2: Zondag (1e pinksterdag)

Ochtend: Ontbijten met een Herbalife shake met yoghurt, banaan en munt en natuurlijk water. Ik zat een stuk voller na deze shake en kon met gemak wachten tot mijn tussendoortje; een peer en natuurlijk een Herbalife Thermo complete met een groot glas water. Ik voel me prima, vol energie en heb zin in de dag!

Helaas is vandaag de sportschool gesloten, anders was ik wel een uurtje gaan sporten.

Middag: Weer een vollere Herbalife shake met yoghurt en melk, ernaast een glas water. Voor ik het wist kon ik alweer twee Herbalife Thermo complete pillen innemen en als tussendoortje had ik wat tomaatjes en komkommer. Natuurlijk weer met een groot glas water.

Wat later op de middag ging ik samen met een vriendin naar een klein festival. Uiteraard moest hier een ijsje gegeten worden en rond zes uur nam ik wat mini loempia’s. Op het festival zelf (en na het fietsen) heb ik redelijk wat water op.

Avond: Omdat ik nog laat een extra tussendoortje had, at ik ook pas laat mijn avondeten. Ik had Tortellini met pestosaus en kipfilet. Bij het avondeten nam ik wat mango- en sinaasappelsap en een glas water.

Een prima tweede dag, ik heb geen honger gehad vandaag. Ik was gewoon goed verzadigd en voelde me echt prima. Na het eten stuurde Helga een berichtje hoe het gegaan was.

 HID_NL_Crp09Stk_R_368

Dag 3: Maandag (2e pinksterdag)

Ochtend: Wederom begon ik de dag met een Herbalife shake met yoghurt, peer, banaan en munt. Ik had namelijk zin een wat stevigs om mijn dag goed verzadigd te beginnen. Vandaag is het tijd voor veel huiswerk omdat de aankomende weken vol zitten met deadlines en tentamens.

Rond een uur of elf nam ik de Herbalife Thermo complete in met een groot glas water. Als tussendoortje had ik een cracker met kaas, tomaatjes en komkommer.

Middag: Een lekkere Herbalife shake met melk ging er wel in! Ik had geen honger maar lustte zeker wel wat. Na de shake zat ik ook zeker wel vol en kon er weer tegenaan (met een energieboost). Twee uurtjes later nam ik de Herbalife Thermo complete pillen weer in en als tussendoortje een stuk fruit.

Avond: Ik at pas wat later omdat ik eerst even ging meten en wegen bij Helga -de resultaten lees je zo meteen verderop-. Ik had een lekkere salade van wilde spinazie, geitenkaas, tomaat, komkommer en noten. Olijfolie met wat kruiden als dressing. Als toetje/avond tussendoortje had ik een Activia met kokossmaakt (aan te raden!).

Lose weight Feel great_Product Trial Pack Facebook ad-Couple_NL

 

Mijn resultaat:

Mijn gewicht en vetpercentage zijn hetzelfde gebleven. Wel heb ik 0.2kg aan spiermassa erbij gekregen. Dit komt doordat ik aan krachttraining gedaan heb en hierna een goede proteineshake (met alle benodigde vitamines) genomen heb (formula 1). Dit zorg ervoor dat mijn spieren weer herstellen en dus ook worden opgebouwd. Helga had dus zeker gelijk betreft mijn spiermassa.

Normaal zou ik een tekort hebben aan eiwitten doordat er niet genoeg in ‘normale’ voeding zit, en ik normaal gesproken alleen een proteine shake (waar niet alle benodigde vintamines inzitten) na het sporten zou nemen.

 

Wil jij ook het 3-DAY TRY-OUT pakket?

Voor de Drie Dagen Afslanktest, ben ik op zoek naar mannen en vrouwen uit
PLAATS en omgeving om het Nieuwe 3-DAY TRY-OUT pakket te proberen!
Unieke kans om op een makkelijke manier kennis te maken met de
Herbalife voeding én direct je eerste resultaat te boeken!

Ik zoek mensen die:
• 1 of 2 maatjes minder willen
• Strak willen worden voor de zomer
• Het wintervet eraf willen werken
• Spieren willen opbouwen
• Een paar kilootjes eraf willen
• Weer fit en strak willen worden na een zwangerschap

Waaruit bestaat de 3-DAY TRY-OUT:
• Gratis welzijns evaluatie
• Volledige lichaams- en voedingsanalyse
• Persoonlijke coach
• Ondersteuning en begeleiding
• Gratis smaak test
• Drie dagen voeding, maaltijdplan en advies

Meld je aan via een reactie, persoonlijk bericht of via mail:
[email protected]

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *