Rainpharma Bathroom Essentials

Ik heb het al eens vernoemd in andere artikels, Rainpharma is één van mijn favoriete Belgische merken in skincare producten. Ik gebruik de body lotion - Sweet Morning Mint al zo lang dat ik het me zelfs niet meer kan herinneren. Van Kimberly, mijn goede vriendin en eigenares van de multibrand store, Brunette, kreeg ik het leuke Bathroom Essentials box en ik ben een smoorverliefd op!

Shower Gel - Sweet Morning Mint 100 ml - douchegel
Een zachte douchegel met een zeer hoge tolerantie op basis van plantaardige schuimmakers.

After Oil -  A Zest Of Happiness 100 ml - lichaamsolie voor in de douche
After Oil is een huidolie voor in de douche. Niet om je te wassen, maar om de huid te voeden en soepel te houden.

Shower Scrub - Calming Botanical Touch 100 ml - lichaamsscrub
Een milde douchegel en fijne lichaamsscrub in één. Een streelzachte huid in een handomdraai.

Repair & Protect Foot Balm 100 ml - voetbalsem
Verzacht - verkoelt - ontgeurt

Liu’s Magic Sponge - spons voor lichaam en gelaat
Liu’s Magic Sponge  is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Door actieve kool en voedingsvezels uit de Konjak plant te combineren, verkrijgen we een ongelooflijke zachte en zuiverende spons. Dagelijks gebruik geeft je huid haar natuurlijke glans en zachtheid terug.

(info rainpharma.com)

Genieten in de badkamer

Onze huid is het belangrijkste element van ons lichaam dus daarom moeten we het ook extra verzorgen en liefde geven. Want een ongezonde huid is het teken van een ongezond lichaam. RainPharma is erin geslaagd om de meest eerlijke en 100% natuurlijke producten op de markt te brengen. Het verschil voel en zie je meteen. De perfecte huidverzorging, start met een zachte reiniging. De plantaardige Douchegel samen met de natuurlijke spons creëert een schuim dat overheerlijk ruikt. Daarna After Oil, de bestseller van RainPharma. Een olie met een zachte citrus geur (ruikt echt naar zoete citroen!) die je na het douche of zelfs onder de douche op je natte huid kan gebruiken. Je huid voelt zo zacht en de citrus geur blijft nog een tijdje hangen. Heerlijk om zo ook te gaan slapen.  Treat your skin met de zacht schuimende Douchescrub die naar lavendel ruikt, zalig gewoon! Voor face & body en geloof me, dat baby velletje wil je voor altijd vast houden! En als laatste leg je je voeten in de watten. Een verkoelende Voetbalsem die niet enkel je voeten enorm zacht maakt maar ook nare geurtjes geen kans geeft. Bye bye smelly feet, haha!

100% van plantaardige en natuurlijke oorsprong

RainPharma staat erop dat alles 100% natuurlijk en vooral VEGAN is. Klinkt mooi eh. Dat wil dus zeggen dat het niet getest is op dieren en geschikt voor de veganisten onder ons, jeej! De producten zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen en hypoallergeen dus perfect voor dat gevoelige en papieren velletje. Wat ik vooral leuk vind is dat het flesjes van 100 ml zijn in deze box. Zo kan je ze mee op reis nemen in je handbagage en heb je altijd je favoriete douchegel en lotions bij!

Neem zeker eens een kijkje op de website van RainPharma en ook in hun webshop voor een overzicht van alle producten die ze hebben. Want uiteraard hebben ze wel wat meer dan enkel douchegel en lotions! Zo is er bv. het RainPharma dieet waar ik stiekem wel benieuwd naar ben... De Bathroom Essentials box kan je online kopen of in een van de verkooppunten (yes ook in Nederland!)

Elk badkamermoment wordt een puur en een natuurlijk verwenmoment _RainPharma

Had jij al van RainPharma gehoord?

Na een kleine social media break dankzij de drukte op school en mijn werk ben ik weer klaar om er helemaal in te vliegen. Heb je mijn beauty instagram account BeccaVBeauty al gezien? Show me some love! xoxo

Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *