Hey loves! Vorige week kwam mijn bestie Emmelie langs en we besloten een tutorial voor jullie te maken. Ik ben dol op Emms natuurlijke krul, maar we besloten Loose Curls te maken en een half up/half down haarstijl. Ik heb overigens ook een $100 off coupon code voor de 3-in-1 krultang en stijltang. Hope you enjoy x

Vergeet niet te abonneren op mijn Engelse kanaal, waar ik elke woensdag een video upload.

Quick Hair Tutorial-3 Quick Hair Tutorial-4

Easy as that

Voor deze snelle loose curl haarstijl heb je maar weinig tijd en producten nodig. Je kunt namelijk makkelijk wat grotere plukjes pakken -dan dat je eigen krul is. Wanneer je krullend haar hebt kun je natuurlijk ook maar een aantal plukjes krullen voor een meer defined natural Loose Curls look.  Je hoeft je haar niet perse van ter voren glad te föhnen.

Het leuke aan deze look is dat iedereen het kan maken, of je nu krullend, slag of sluik haar hebt! En het eindresultaat vind ik festivalproof, maar het is ook mooi voor een date night of zelfs als everyday look.

  • Carmen Thermal Serum
  • NuMe Curl Jam – kleinste curling wand ( $100 off coupon code)
  • Grove haarkam
  • Borstel met echte haren
  • Edge Control Hairgel
  • John Frieda Hairspray

Quick Hair Tutorial-2Quick Hair Tutorial

Ik hoop dat jullie deze video leuk vonden. Het is eens wat anders als normaal, dus ik hoor graag wat jullie ervan vinden; Yay or Nay? Laat het weten in de comments hieronder!

Q: Zou jij deze Loose Curls haarlook dragen?

  Love it? Laat het mij weten!