Q&A – Vragen stellen over mijn roze haar!

Hey loves! Zoals jullie weten heb ik alweer een ruime maand (knal)roze haar. Ik krijg er erg veel complimenten, maar ook veel vragen over. Zoals “waarom roze haar?” of “hoe houd je het zo mooi?”, of uhhhh, “hoe kan het dat je haar niet ‘dood’ is?”. Daarom kun je vandaag je Q&A vragen stellen over mijn haar. Dat mag van alles zijn; hoe ik het onderhoudt zodat de kleur niet vervaagd, welke kleur het precies is (merk), hoe ik mijn makeup en kleding aanpas op mijn haar, en nog veel meer!

Ik hoor jullie vragen graag hieronder in de comments, op social media of via de mail. Ik ga aankomende week een video opnemen over mijn haar en probeer alle antwoorden te beantwoorden. Mocht je een vraag hebben die niet over mijn haar gaat, mag je ‘m alsnog vragen en wie weet beantwoord ik ook jouw vraag!

Ik heb super veel zin om de Q&A op te nemen, dus kom maar op met de vragen! Woohooo.

Note: bedankt voor al jullie vragen! Ik ga er lekker mee aan de slag en de video zal binnenkort online komen. Hopelijk vinden jullie ‘m leuk. Liefs, xo

Note II: Hier kunnen jullie die Q&A video vinden. Enjoy watching babes. En again, bedankt voor jullie vragen. 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

 1. 7 augustus 2015 / 21:56

  als de kleur minder wordt of straks met uitgroei ga je het dan weer roze verven?

 2. Erika
  7 augustus 2015 / 16:19

  Leuk idee, ik vroeg me af als je alle kleuren lipstick ermee kan combineren en welke er het mooiste bij staan.

 3. 7 augustus 2015 / 07:10

  Wat een leuk artikel.
  Ik zou zo graag willen weten met wat en hoe hou je de roze haarkleur hetzelfde zoals de eerste dag toen het geverfd werd?
  Omdat je niet wilt dat de kleur minder wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *