FIRST IMPRESSION: Pupa Roll Liner

Ik was ONWIJS enthousiast toen ik op het event van Pupa deze eyeliner zag. Eerder had ik ze al wel voorbij zien komen maar nog nooit zelf getest. Ik heb het over de Pupa Roll Liner. Vandaag deel ik mijn eerste impressie met jullie. Benieuwd waarom ik nu zo enthousiast wordt van deze liner? Hint. Het heeft te maken met pizza.

Nu denk je vast, pizza en eyeliner. HOE DIE COMBI DAN? Nou niet zo lang was er een hele hype rondom een mascara die de vorm had van zo’n pizzasnijder. Pupa heeft deze nu ook uitgebracht en ik was HYPED. Ik was ontzettend benieuwd hoe het zou werken, of het uberhaupt wel fijn zou werken. Is het nu echt een goed product of meer een dikke fail?

De verpakking

De Roll Liner komt in een simpel rood met zwart doosje. Er staat wat informatie op, maar wees eerlijk, dit doosje gaan we toch allemaal weggooien. Wel ziet hij er leuk en fris uit. De eyeliner zelf is wat langwerpiger van vorm en ligt prettig in de hand. Je kan hem natuurlijk maar op 1 manier vasthouden om de roller goed te kunnen bewegen. Ik vind de verpakking prima. Niks op aan te merken. Niet super bijzonder, maar ook niet lelijk. Gewoon, gewoon.

De eyeliner

De kleur van de liner is zwart en anders dan de traditionele liners, breng je het aan met een roller. Ik was vooral heel benieuwd hoe praktisch dit zou zijn en of je het zou voelen. Veel liners hebben een kwastje of een stiftje maar zo’n rollertje is toch wat harder. Kan ik het gewoon op mijn oog gebruiken of moet ik er echt een pizza mee gaan snijden? Ik heb hem getest op mijn hand en hij is niet ‘pijnlijker’ dan een kwastje. De lijntjes die je zet zijn heel dun en subtiel. Het is denk ik wel wat lastiger om de lijn dikker te maken. Je kan harder drukken, maar daar wordt het streepje niet breder van.

Worth it?

Ik vind het een super leuk product om te gaan proberen! Je moet je er alleen wel bewust van zijn dat je maar 1 kant op kan. Je kan 1 soort lijn zetten en dat is het. Ik ben benieuwd hoe deze werkt met een winged eyeliner en of je hier mee kan uitschieten of bibberlijntjes kan krijgen. Ik kom snel bij jullie terug met een artikel met een oordeel en wat looks en voorbeelden wat je er mee kan of wat juist niet.

De eyeliner gaat €17,95 kosten maar ik weet nog niet wanneer hij beschikbaar is! Hij zal verkocht worden via de website van Pupa maar daar staat hij nog niet op.

Wat vind jij het prettigste om je eyeliner mee aan te brengen?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 9 november 2017 / 12:29

    Ik ben heel benieuwd hoe hij er op je ogen uitziet. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *