REVIEW: PS Love to Glow

Primark. Er is een kamp pro-Primark en een anti-Primark kamp. Toch blijft Primark ongekend populair en ook zelf vind ik het een leuke winkel om eens rond te kijken voor vanalles en nog wat. Laatst liep ik over de make-up afdeling rond die ik bij de Primark eigenlijk altijd oversla, en liep tegen een schattige verpakking aan. Het bleek om de “Love to Glow” lijn te gaan met daarin verschillende huidverzorgingsproducten. Benieuwd naar mijn eerste indruk van de moisturiser en het serum? Kijk dan zeker even verder.

De make-up van Primark is best wel hip maar ik koop het eigenlijk nooit. Toch liet ik mij verleiden om wat artikelen uit de Love to Glow lijn te proberen. De verpakking zag er leuk uit en zoals gewoonlijk was de prijs goed te doen. Ik kocht de moisturiser en het instant radiance serum. In de lijn zitten ook nog een gezichtsmasker, een gezichtsscrub en een gezichtsreiniger. Erg leuk dat het dus meer is dan een los product.

De verpakking

De verpakking van de producten doet mij op de een of andere manier heel erg denken aan Benefit. Ik vind het een effectieve verpakking die er niet goedkoop uitziet aan de buitenkant. Er wordt kort aangegeven wat het product zou doen en wat er in zit. Voor mij prima. Als we de producten uit de verpakking halen, vind ik de moisturiser in een saai glazen potje zitten. Heel anders dan het kartonnen doosje. Beetje jammer vind ik dat wel. De verpakking van het serum vind ik dan wel weer leuk. Het past bij het kartonnetje en heeft kleine glitters in de grijze tube.

De moisturiser

De moisturiser belooft dat het alles is om je huid een mooie glow te geven. In het potje zit 50mL crème die kleine zilveren glitters bevat. Je ziet ze in de crème niet zo maar je ziet het wel als je het hebt uitgesmeerd. Hier komt waarschijnlijk de glow vandaan die beloofd wordt.

De crème is niet extreem dik maar ook niet erg dun. Hij heeft een fijne en zachte geur. Hij smeert fijn uit op mijn handen maar ik weet niet zeker of hij echt hydraterend is. Ik voel na het intrekken niet echt verschil tussen mijn ene hand en de andere.

De moisturiser zou ik niet direct aanraden. Ik wil hem wel proberen maar verwacht er niet zo veel van. Hij kost €4,- en je krijgt hiervoor 50mL crème.

Instant Radiance Serum

Een serum vind ik altijd fijn om te gebruiken. Ze zijn er in veel verschillende varianten. Ik was daarom ook wel benieuwd naar deze, want als je een goede hebt is dat echt een lifesaver. Het serum kun je gebruiken samen met je moisturiser, gemixt met je foundation of als highlighter. Hmm. Daar ben ik benieuwd naar. Ik vind juist dat dit serum helemaal niks geen glow geeft. Het trekt gewoon in zonder glow.

Het serum zit wel in een handige tube met een klein puntje. Sommigen vinden dit belangrijk vanwege hygiëne, ik vind het zelf gewoon handig.

[twenty20 img1=”30704″ img2=”30705″ offset=”0.5″]

Ook met dit product weet ik nou niet zo goed wat ik er van moet vinden. Hij voelt ook niet eens heel anders dan de moisturiser en dat vind ik wel een beetje vreemd. Ook ga ik deze nog eens proberen in combinatie met mijn make-up, ik ben benieuwd! Het serum kost trouwens ook €4,-. Je krijgt dan alleen 30mL

Eindoordeel

Ik weet niet zo goed wat ik van deze producten moet vinden. Ik ben er nog niet echt super enthousiast over. De verpakking is oké, de prijs is prima. Maar echt veel doen doet het nog niet. Ik voel of zie niks terug op mijn huid van een glow die beloofd wordt. Jammer.

Deze Love to Glow lijn is verkrijgbaar bij Primark.

Ben jij fan van Primark?

 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

  1. 14 juni 2017 / 20:16

    Jammer dat het niet veel doet, maar de verpakking ziet er wel goed uit. Ik wilde het eigenlijk meenemen, goed dat ik dat niet gedaan heb

  2. 14 juni 2017 / 12:38

    De verpakkingen zien er leuk uit, lijkt heel erg op Soap & Glory. Hebben ze slim gedaan haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *