PLOG || Masterclass IluvSarahii @ NYX Amsterdam

Donderdag 10 november is de eerste NYX store in Nederland geopend. Onze hoofdstad Amsterdam is weer een make-up winkel rijker! En als je nieuw bent, pak je dat groots aan. Drie dagen hadden ze events. Woensdagavond was er een exclusieve opening voor bloggers, vloggers en instagrammers. Donderdag was de echte opening en vrijdagavond was Kim uitgenodigd voor nóg een event. Benieuwd hoe het was en hoe de winkel eruit ziet? Lees dan verder.

Donderdag was de officiële opening en konden alle make-up junkies eindelijk hun hart op halen in deze mini make-up heaven. Vrijdag was de mogelijkheid tot een meet and greet met Manon Tilstra, Jessie Maya en ILuvSarahii. Kim was uitgenodigd voor de masterclass van ILuvSarahii en ik mocht mee! ILuvSarahii is een Amerikaanse MUA en gaat door het leven als Karen Sarahi Gonzalez. Ik kende haar eerst ook nog niet en heb onderweg naar Amsterdam in de trein haar instagram bekeken. En wauw, I’m impressed. Ik kreeg gelijk het gevoel alsof ik echt underdressed was, maar dan op gebied van mijn make-up. Haar looks zijn flawless. Tijdens de masterclass liet ze een look zien met een super toffe lip! Benieuwd naar de winkel en de masterclass? Geniet dan van de foto’s.

karen-1karen-2karen-3karen-4

Look how gorgeous she is! Maar echt, haar make-up zat perfect en de glitters op haar ogen waren wauw. We waren met z’n allen aan het wachten tot ze op haar model met glitters zou gaan werken. In plaats van de gebruikelijke plek op de ogen, deed ze deze op de lippen. Niet echt dat je denkt, super praktisch, maar wel onwijs tof! Heel gaaf voor fotoshoots of voor op instagram! Echt onwijs mooi.

Karen is zelf ook onwijs leuk! Ze nam de tijd om vragen te beantwoorden en foto’s te maken. Ook gaf ze ook ons de kans om foto’s te maken van haar model en werd de hele opstelling verschoven omdat het licht toch niet zo mooi was. Ik vind haar, voor zo ver ik haar dan natuurlijk ken, erg tof! Ook was het leuk om andere instagrammers te leren kennen. Iedereen zag er zo mooi uit.

 

nyx-2nyx-3nyx

Ik heb helaas niet de kans gehad om te shoppen en heb ook niet heel veel geswatcht. Wel is het een heerlijke winkel en kun je voor weinig geld veel moois kopen! De prijzen die ik zo gauw zag, waren allemaal zo’n €7 tot €8. Dit waren natuurlijk niet alle producten maar ik denk dat dit wel aangeeft hoe duur de producten zullen zijn.

Deze avond was ontzettend tof en de winkel is zeker een aanrader om heen te gaan. Als je de Kalverstraat inloopt vanaf de Dam, zit hij tegenover de Forever21. Dus gelijk naar de NYX store rennen en al dat moois kopen!

Heb jij ook zo zitten wachten op meer make-up merken in Nederland?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

1 Reactie

 1. 13 november 2016 / 16:01

  Prachtige foto’s!
  Jammer dat de winkel in de hoofdstad van het land is.
  Weet je in welke plaatsen nog meer winkels van dit merk geopend zullen gaan worden?
  Dank je….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *