PLOG || Maison PR Persevent

Afgelopen week was het in Amsterdam druk aan persdagen. Ik was aanwezig in de showroom van Maison PR om KimterStege.nl te vertegenwoordigen tijdens het persevent. Dank je wel Maison PR for having me, en dank je wel Kim dat ik hier naar toe mocht gaan.

Maison PR

Maison PR

Met een aantal meiden vertrok ik al vroeg vanuit het Noorden richting Amsterdam om verschillende persevents bij te wonen, waaronder Maison PR. De andere persevents die ik heb bijgewoond zagen jullie misschien gisteren al voorbij komen op mijn eigen blog. Het was een heerlijke drukte, want zo vaak komt het (nog) niet voor dat ik zo’n drukke week heb aan bezoekjes afleggen bij PR-bureau’s. Dit was mooi te combineren met mijn andere bezoekjes, dus toen Kim mij vroeg twijfelde ik niet. Met de andere meiden stapten we om 4 uur de showroom binnen. In de showroom van Maison PR konden we veel nieuwe collecties bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje, en lekkere versnaperingen.

Kijk door middel van een kleine plog mee naar een sfeerimpressie van de showroom van Maison PR!

BEAUTY

Op beauty gebied kon je onder andere de producten van de mooie merken Jo Malone LondonEstée Lauder bekijken en ruiken. Maar ook van het merk Alessandro, dat Maison PR onlangs heeft toegevoegd, waren producten te zien.

Maison PR

10

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Fashion & Lifestyle 

En voor de fashion liefhebber kon je nu al weer lekker de zomerse schoentjes bekijken, van merken als Keds, Maruti. Ruitjes, kant, sportief, klassiek, plat of een hak, alles kwam voorbij.

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Sieraden & Accessoires

Je kon vooral veel sieraden en accessoires bekijken. Van horloges tot ringen, zonnebrillen en portemonnees. De nieuwste trends waren aanwezig, en ik moet zeggen dat ik dit onderdeel toch wel het leukste vond. De producten van de merken by Lou Lou en Christian Paul Sydney zagen er echt supermooi uit. Je zag ook vooral veel zonnebrillen, en het ‘hebben’ gehalte lag erg hoog, ik wilde ze allemaal wel.

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Maison PR

Ik heb erg genoten van deze dag, van dit event. Wat ik alleen een klein beetje miste bij Maison PR, was de gastvrijheid dat bij de andere PR-bureau’s veel hoger lag. Ondanks dit kleine minpuntje was het een geslaagde dag.

 

Ik vond het erg leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn, en ik hoop dat ik jullie op deze manier een kleine indruk heb kunnen geven van de nieuwste producten en trends!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

4 Reacties

 1. 9 november 2016 / 15:46

  Hi! ik was hier ook en ik ben het eens met je puntje ‘gastvrijheid’ . Er was ook geen interesse in jou als blogger etc. Wel vele mooie items gespot. Jo Malone kaarsen sprongen er echt uit voor mij en de By LouLou accessoires

 2. Manon
  8 november 2016 / 14:51

  Leuk die lightbox! Wat zag het event er trouwens super uit

 3. 8 november 2016 / 11:45

  wauw het ziet er allemaal prachtig uit! liefs

 4. 8 november 2016 / 08:56

  Geweldig dat jij voor dit leuke blog naar dit event was geweest!
  Mooie foto’s van prachtige beauty producten en mooie fashion en accesoires!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *