PLOG || Hema Kerstinspiratie Event

Terwijl de Sint zijn spullen weer inlaad op de stoomboot, trekt een groot deel van Nederland de kerstboom al weer door de voordeur de huiskamer in. Beide zijn leuke feestdagen maar wel kort na elkaar. Hema heeft veel dingen voor Sint maar kijkt ook vooruit naar de kerst. In Amsterdam hadden ze een event georganiseerd om ons alvast in de kerstsferen te brengen. Benieuwd naar hoe het was? Kijk dan verder naar deze plog.

Terwijl ik dit typ, zit ik met mijn gezicht voel poedersuiker op een oliebol te kauwen. December is een heerlijke maand waar voor mij eten en familie toch wel de boventoon voeren. Maar naast eten is er nog veel meer waar je de kerst leuk mee kan maken. De boom, lampjes, cadeautjes, de tafel mooi dekken. Yes. Ik vind kerst tof. Om ons een beetje vol te pompen met inspiratie na die vermoeiende Sinterklaasviering, had Hema een mooie plek voor ons ingericht om rond te kijken wat je allemaal kan doen. En dit met allemaal spullen van de Hema!

drankje

drankje-2

Bij ontvangst werden onze jassen netjes opgehangen en kregen we een heerlijk drankje. Het was een alcoholvrije Hugo, die te koop is bij Hema. Ik ben echte gek op Hugo en deze was ook erg lekker. Er zat iets fruitigs aan. Hmm.. Daarnaast konden we zelf lekker rondkijken, eten proeven en dingen proberen. Je kon zelf een notitieboekje of een broodplank laten graveren, je kon je nagels laten lakken met de nieuwste kleuren, je kon leren cadeautjes inpakken en informatie krijgen over wijnen en bubbels bij je kerstdiner. Erg leuk! Ik heb veel foto’s voor jullie gemaakt zodat jullie een idee krijgen van het evenement en ook inspiratie krijgen voor de komende feestdagen.

Sfeerimpressie

gedekte-tafelkerstboom-blijmakersblijmakers-2

sneeuwbollen

bubbel

En niet onbelangrijk… eten!

Alles wat er op tafel stond, en dat was veel, is gewoon allemaal te koop bij de Hema! Ik was serieus onder de indruk. Misschien komt dat ook wel omdat de Hema’s bij mij in de buurt klein zijn. Het was allemaal super lekker en we werden goed verzorgd. We konden wijnen proeven en dus al dit eten. Alles te koop bij Hema. Nog meer redenen om dus naar de Hema te rennen deze kerst.

broodjes

chocoladester

taartjes

Spoiler alert. De chocoladetaart rechts onderin op de foto is KEI lekker. 

hartig

Het is denk ik wel duidelijk hoe wij verwend zijn door de Hema! Wat ik leuk vind, is dat je jezelf ook zo kan verwennen. Ik wist oprecht niet dat de Hema zo veel lekker eten had. De afdeling met de leuke ditjes en datjes en alle leuke lintjes en inpakfrummeltjes kende ik wel. -En de taart offcourse ook- maar het was leuk om het zo eens aangekleed bij elkaar te zien. Daarnaast was het ook gewoon gezellig met die kerstmuziek aan en met elkaar zo een beetje eten en rondkijken om alvast in de stemming te komen.

Heb jij ook altijd al kerstkriebels als je dit soort dingen ziet? En krijs je ook traditiegetrouw mee met de kersthits?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *