PLOG: Hema Kerstinspiratie Event

Eindelijk was het weer zo ver! Het Hema Kerstinspiratie Event. Ik loop al sinds oktober te zeuren bij Kim of er al een uitnodiging was. En eindelijk was het zo ver. Afgelopen donderdag ging ik naar Amsterdam voor dit heerlijke event. Benieuwd? Ik maakte wat heerlijke foto’s voor jullie.

Waarom ik zo graag naar het event wilde? Het was een van mijn eerste events voor Kim vorig jaar en ik voelde mij daar zo speciaal. Je werd netjes ontvangen, je jas werd opgehangen en je kreeg een super lekker drankje. Vanaf dat punt kon je rondkijken naar de Hema kerstcollectie en ALLES maar dan ook ALLES eten. Ja dat heeft mij toch wel een beetje omgekocht. Alle nootjes, broodjes, salades, taarten, chocolaatjes ALLES. Alles stond op een super lange tafel en je kon pakken wat je wilde. Naast eten kon je ook de nieuwe beauty collectie bekijken, wijnen proeven, de kleding bekijken en allemaal leuke decoratie ideeën opdoen. Met lekkere kerstmuziek op de achtergrond, kom je dan helemaal in de stemming!

 

Wat ik echt leuk vind aan Hema, is het feit dat het een simpele winkel is maar zich toch weet te onderscheiden. De artikelen zijn echt leuk en de prijzen maken het ook onwijs aantrekkelijk. Ook op het gebied van eten vind ik ze echt onderscheidend. Ik ken weinig winkels waar je eigenlijk alles kan krijgen voor zo’n leuk prijsje. Wat ik trouwens een aanrader vind is de alcoholvrije Hugo. Ik ben een groot fan van zoete wijnen en al helemaal van Hugo. De alcoholvrije variant van de Hema is echt onwijs lekker!

Ik heb niet zo super veel foto’s gemaakt omdat ik wat moeite had met het licht. Het was niet super donker ofzo maar kon geen mooie heldere foto’s krijgen. Veel zijn donker geworden. Uiteindelijk heb ik mijn camera weggestopt.

Ik begin nu toch echt wel zin te krijgen in de kerst, helemaal nu het heeft gesneeuwd en overal alle kerstspullen weer tevoorschijn komen. It’s beginning to look a lot like Christmas ;)

 

Wat brengt jou nu helemaal in kerststemming?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *