Personal Update: Studie, tattoo’s en meer

Het is een lange tijd geleden dat je van mij gastblogs hebt gezien. Dit heeft een reden. Graag geef ik jullie een kleine persoonlijke update en vertel ik jullie wat je van mij nog kan verwachten. Nieuwsgierig naar wat ik de laatste tijd heb meegemaakt? Kijk dan zeker verder!

Het was best vaste prik, iedere woensdag een blog van mij. Dit schoof op naar donderdag omdat het steeds lastiger werd vanwege stage om het op woensdag te redden. Tot ik terug ging naar 1x per 2 weken en nu al een tijdje niks meer heb geblogt. Gaat alles goed? vraag je je misschien af. Eigenlijk gaat het heel goed, maar ik ben zo onwijs druk met vanalles en nog wat dat het bloggen er een beetje bij inschiet. Als ik dan 's avonds op bed lig, ga ik het liefst gelijk slapen.

Studie

Sommigen van jullie weten misschien hoe mijn studie gaat. Vorig jaar had ik een rot jaar, waardoor ik nu een jaar vertraging heb. Ik heb nu bijna alles afgerond alleen de welbekende scriptie neemt nu mijn vrije tijd over. Oké, ik had er misschien iets harder aan kunnen trekken. Maar nu ben ik er hard voor aan het werken om het eind april te kunnen afronden. Dit betekent dat ik mijn vrije dagen zoveel mogelijk bezig ben met het werken aan mijn scriptie. Het valt me goed tegen. Ik loop er vaak tegenaan dat ik alles té perfect en té compleet wil maken. Als je dat doet met een onderzoek, ja, dat werkt gewoon niet. Mijn begeleider zegt dan ook vaak, Sharity, het is prima zo, maak het jezelf niet te lastig. Het is wel heel interessant om te doen! Ik kom alleen mijzelf regelmatig tegen.

Werk

Eerder had ik nog 1 dag per week stage maar sinds het nieuwe jaar, is dat afgerond. Ik werkte dan altijd zo'n 3-4 dagen in de week bij de Keurslager en de rest van de dagen aan mijn studie. Alleen merkte ik dat ik mijn vrije dagen vaak gebruikte om gewoon leuke dingen te doen. Daarom ging ik minder werken. Omdat ik het praktijkdeel van mijn studie al heb afgerond, mag ik al gedeeltelijk aan het werk. Dit betekent dat ik nu al voor 3 dagen in de week voor de klas sta als invaljuf van groep 6. Echt een super gave kans om al ervaring op te doen zodat als ik mijn diploma heb, ik al wat 'echte ervaring' heb en niet alleen als stagiair. Ik hoop zo snel mogelijk een vaste baan te kunnen krijgen want ik ben nu natuurlijk afhankelijk van de ziekte van een ander, hoe gemeen dit ook klinkt. Op het gebied van werk gaat het dus kei goed! Maar het is wel druk.

Tattoo

Het laten zetten van een tattoo leek mij altijd al wel wat. Maar ik wist nooit wat ik precies wilde en of ik het dan überhaupt wel zou durven. Een collega van mijn bijbaan kende een shop en we zouden hier samen eens langs gaan met wat ideeën zodat ik mij kon oriënteren. Ik ging wat rondkijken en vond toffe ontwerpen. Ik zocht contact met een andere shop en ik had binnen 2 dagen een afspraak geregeld voor 1 week later. Holy shit. Ik had niet gedacht dat er zo snel al plek zou zijn. Ik vond het wel kei spannend want ik ben zo'n ontzettende jankerd! Ik ben doodsbang voor naalden en flip bij het geluid van die tandartsapparaten. Goed plan om een tattoo te laten zetten? Mwaaaaaah..

Een week later zat ik er dus. Ik zou eigenlijk om 11.15 al mogen maar de artist moest onverwachts naar de huisarts en dus kon ik pas om 17.30 terecht. Na wat wachten en tekenen, kon het eindelijk gebeuren. Ik wilde hem graag op mijn rug, tussen mijn schouderbladen. Ik was vrij relaxt, tot ik ging liggen en het écht ging gebeuren. Dan natuurlijk de grote vraag. DOET HET PIJN? Nou, ik vond het super meevallen. Er waren wat lijnen waarvan ik dacht aah ja, dit is wel gevoelig. Maar pijnlijk kan ik het niet noemen. Ik heb lekker met mijn ogen dicht naar de muziek geluisterd. Binnen no-time stond hij en ik heb er amper last van. En hij is mooi, wauw!

   

Relaties

Ik ben nooit een held geweest met relaties. Waarom? God knows. Maar via Tinder -ideale app- heb ik een hele leuke jongen leren kennen. Het klikte eigenlijk gelijk en nog voor we hadden afgesproken, voelde het al alsof ik hem heel lang kende. We spraken vaak af en nu zijn we sinds 2 weken officieel een stel - AAHW CUTE -. Ook hem zie ik dus regelmatig, na mijn werk of na zijn werk of in het weekend. Ook dit maakt wel dat ik prioriteiten moet stellen en dat het bloggen een beetje op de achtergrond is geraakt.

Gezondheid

Een tijdje geleden schreef ik over dat ik veel was afgevallen. Op dit moment staat het stil, maar probeer ik nog wel veel te sporten. Ik merk dat ik wel veel sterker wordt en meer spieren opbouw. Helaas ben ik al twee weken niet geweest omdat ik ziek ben geweest en nu dus met een nieuwe tattoo zit. Geestelijk ga ik ook goed. Ik merk dat ik druk ben en veel moet doen, maar het lukt goed om dingen los te laten en weer fris te worden. Het is lang geleden dat ik mij zo goed heb gevoeld :)

En nu?

En nu? Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik hoop zo snel mogelijk weer een droogshampoo donderdag te plaatsen en ook weer 'gewone' reviews op te pakken want ook dit vind ik heel leuk om te doen. Ik kan niet beloven dat ik iedere week wat kan plaatsen, maar ga er wel naar streven sowieso eens per twee weken te posten. Of zoals nu, op een andere dag. Graag hoor ik ook van jullie wat jullie interessant vinden!

Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *