Personal || Kletsen over 2017

We zitten al weer een week in het nieuwe jaar en er zijn vast al wat goede voornemens gesneuveld. Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad en brengt 2017 jullie veel goeds. Voor vandaag wil ik jullie meenemen door mijn 2017. Niet letterlijk natuurlijk. Maar ik wil jullie vertellen over mijn voornemens, wishlishts en meer! Benieuwd? Kijk dan verder.

Bloggen

Ik ben hier al weer sinds half augustus als gastblogger en ik hoop dat ik dit in 2017 mag en kan blijven doen! Op het gebied van schrijven en fotografie ben ik veel gegroeid. Ik heb wel eens eerder blogjes gehad maar dit was vaak maar een willekeurige krabbel van wat ik op dat moment dacht. Foto’s maakte ik met mijn telefoon en SEO bestond voor mij toen nog niet. Ik heb sinds augustus echt heel veel geleerd van Kim over fotografie, fotobewerking en SEO. Ik hoop dat ik dit jaar daar nog meer over kan leren!

Daarnaast wil ik mij ook meer bezig gaan houden met echt looks en swatches posten. Ik wil dit dan ook op Instagram gaan doen maar ook bijvoorbeeld hier. Het lijkt mij leuk om anderen ideeën te geven en ook mijzelf uit te dagen eens iets anders te doen. Mijn instagram voornemen is dan ook om op het einde van het jaar 1000 volgers te hebben. Ik heb er pas rond de 200 dus dat is maar 5x zo veel (optimistisch blijven!)

Genieten & Doen

Schaamteloze vakantie selfie met op de achtergrond een Jeep waarmee we op safari waren. Met een hele knappe chauffeur. En port. En een knappe chauffeur.

Ik was ook altijd zo iemand die ieder jaar zich weer voornam om gezonder te eten en meer te sporten. Maar helaas, chocola is nog altijd lekker en sporten vind ik nog steeds niet leuk. Het waren voor mij gewoon zinloze voornemens en daar wilde ik eens vanaf. Vorig jaar besloot ik om deze voornemens in de container te mikken en gaan voor iets wat veel beter aansloot bij wat ik nodig had: meer genieten. Ik ben de laatste tijd nogal een druktemaker en wil vaak zoveel mogelijk tegelijk doen. Maar ik merkte ook dat ik vaak moe was en het idee had dat dingen gewoon aan mij voorbij gingen. Daarom wilde ik meer genieten en meer leuke dingen doen. Zo ging ik in het begin van het jaar al naar mijn eerste concert ever, dat van badgal RiRi. Ook ging ik voor het eerst zonder ouders en met een vriendin op vakantie naar het zonnige Albufeira. Later dat jaar ben ik nog naar de MTV EMA Awards geweest en ben ik rond mijn verjaardag naar de kerstmarkt in Keulen geweest.

Voor komend jaar wil ik dit doorzetten. Ik wil meer leuke dingen gaan doen en genieten van alles wat ik nog kan doen. Je hoort steeds vaker dat mensen jong overlijden, ziek worden of om andere redenen niet meer kunnen genieten van het leven. Wat dat betreft mag ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik zoveel kan en zoveel vrijheid heb om dit soort dingen te doen. Ik weet nog niet precies wat ik allemaal wil gaan doen dit jaar maar heb wel, op moment van schrijven, een vakantie geboekt naar Chersonissos voor komende zomer!

School & Werk

Super charming foto maar heuj! Woensdag avond dan officieel m’n propedeuse getekend!

Een foto die is geplaatst door Sharity Verstegen (@xxsharity) op

Op dit moment studeer ik nog en ik hoop dat dat nog maximaal een half jaar duurt. 3,5 jaar geleden ben ik begonnen aan de pabo in Arnhem. Ik studeer dus om docent basisonderwijs te worden. Een hele leuke opleiding maar een nog leuker beroep. Door wat problemen op mijn vorige stage, heb ik een soort van vertraging opgelopen. Vanaf deze week moet ik eigenlijk weer ‘opnieuw’ beginnen. Dat waar je normaal een jaar voor hebt, moet ik nu in een half jaar doen. En dat in mijn afstudeerjaar. AAHH. Maar ik ga er voor vechten! Ik hoop dat ik hier in juli bij jullie terug kan komen met een update: GESLAAGD! Natuurlijk hoop ik dan snel een baan te vinden. Anders wil ik misschien verder gaan studeren op het gebied van Engels of wiskunde. Als ik later groot ben wil ik graag les gaan geven op de middelbare school en daarna nog doorgaan op een HBO of universiteit. Dit zijn allemaal grote toekomstplannen maar wel toffe vooruitzichten.

Wishlisht

Naast idealen en ontastbare dingen, wil ik ook gewoon nog dingen kopen. Het zou een raar jaar zijn als ik ineens geen interesse meer zou hebben in shoppen. Allereerst ga ik binnenkort een nieuwe telefoon kopen. En jawel, het wordt een iPhone 7. Ik kijk er zo naar uit want mijn huidige telefoon loopt echt bij alles vast. 20 januari is het zo ver, ik ben serieus aan het aftellen.

Als ik dan een andere telefoon heb, ga ik sparen voor een andere camera. Voor mijn verjaardag heb ik een ringlamp gekregen maar eigenlijk is onze camera ook echt aan vervanging toe. Hij is namelijk niet digitaal en als je swatchfoto’s wil maken is dat echt een pain in the ass. Denk maar aan 3 jaar geleden, toen de front camera nog niet bestond, zo gaat het er bij mij ongeveer aan toe. Ik heb een Canon op het oog, een 700 of 750D (I already forgot) en ik hoop dat het ik er een hoop plezier aan overhoudt.

En de rest

Dit is een wijn die ik gekregen heb voor mijn verjaardag. Als je er niks mee doet is het gewoon een witte wijn. Schud je hem, dan komen er glitters in! Ik heb hem geproefd (bucketlist CHECK) en hij is lekker!

Hier nog wat dingen die ik ook wel graag zou willen voor 2017:
-Op magische wijze 10kg afvallen
-Een dag naar Londen en/of Oberhausen gaan
-Mijn haar in een coole kleur verven (denk paars)
-Kuikens krijgen! (van onze eenden)
-Op magische wijze nog eens 5kg afvallen
-Veel sushi eten
-Veel leuke mensen ontmoeten (het liefst uiterst aantrekkelijke mensen van het andere geslacht in mijn leeftijdscategorie)

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe jullie 2017 voor jullie gaan zien en wat voor een wilde, of niet zulke wilde, plannen jullie hebben voor de toekomst!

Wat staat er bovenaan jouw 2017 bucketlist?

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *