Persdag House Of Rebels

Dinsdag ben ik naar de persdag van House of Rebels geweest in Amsterdam. Na een vlotte rit van 2 uur werd ik meteen verwelkomt met een lekkere Fever Tree Ginger Ale en was ik helemaal impressed van de leuke decoratie! Maar natuurlijk was dat niet het enige wat ik so geweldig vond...

Bodyshop stond er natuurlijk ook met hun nieuwe mooie collectie van verzorgingsproducten. Mijn oog viel meteen op de leuke lip balms, het design en de kleurtje zijn zo CUTE! Ik vertelde hen dat je ze ook als blush kon gebruiken een zo was ik niet de enige die “impressed” was, haha.

Verder waren er nog leuke merken zoals Vision, met een matterende zonnebescherming. Abloom skincare met een zalige cleanser! En Inika Organic. Een vegan cosmetic brand met prachtige cream highlighters! Bij Inika Organic kon je een leuke touch up laten doen met hun prachtige producten uiteraard. Een beetjes extra blush en highlighter & I’m good to go!

Ik kreeg ook meteen een kleine rondleiding en ontmoeting met brands of merken die ik al kende maar ook merken die helemaal nieuw voor me waren. Zo was er een dame ook helemaal uit België met een super leuk pennen merk. Pilot is natuurlijk niet zomaar een pennen merk, zo hebben ze ook gelpennen, vulpennen, markers, highlighters,... en dat is zo veel kleuren en jawel, ook in prachtige pastel tinten. Ohw en ze hebben net een prachtige collectie uitgebracht in samenwerking met Mika!

Vorig jaar, bij de feestdagen,  heb ik een artikel geschreven over DIY SOAP dus moest ik zeker en vast eens goedendag gaan zeggen, waarbij ik meteen een compliment mocht ontvangen. So sweet!

Na de bezoekjes en gesprekjes was het tijd voor een leuke afsluiter van deze super toffe persdag met een lekkere mocktail en een lekker stukje glutenvrije taart. En uiteraard een leuke foto met de prachtige decoratie!

Het was super leuke dag en ook mijn allereerste persdag. Fijne mensen ontmoet en gezichten kunnen plakken op personen die ik al "kende" haha! Bedankt House of Rebels voor de fijne uitnodiging en een prachtige start van mijn week.

Ga jij wel eens naar PR events?

Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

3 Reacties

 1. 17 februari 2018 / 17:39

  Wat een leuk verslagje! Die taarten waren zo lekker!

 2. chucky1012
  16 februari 2018 / 12:12

  Leuk verslag ;-)
  Top dat jij zelf er nu voor het eerst bij zat.
  Je ziet er mooi opgemaakt uit.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *