Persbericht || MAC Work it out

Work work work work work. I hear you sing it. MAC is er helemaal klaar voor met deze collectie die komen gaat. Ik hoor jullie denken: make-up in combinatie met sport? Hoe ziet deze sportieve MAC Work it out collectie eruit? Lees verder voor de foto’s en prijzen.

Zo nu en dan kom MAC met nieuwe collecties uit. De een is groter dan de ander. Deze collectie is redelijk uitgebreid met veel verschillende kleuren. Het zal niet een collectie zijn die iedereen aanspreekt. Maar de kleuren zijn erg tof. Zo zijn er mascara’s in 16 (!!) verschillende kleuren, zijn de Fix+ sprays met geurtjes weer terug en zien we ook een heel nieuw product!

De producten

Fix + Mini (30mL): Lavender, Rose, Coconut – €10,-
Lipstick (vlnr): Bi-Ceptual, Testostorone, Musculinity, Relentlessly Red – €18,50
Crystal Glaze Gloss (vlnr): Sixxx Pack, Oh My Lunge, Love Your Body, Nice Cheeks, Flex Appeal, Ripped – €19,50

In Extreme Dimension Lash Mascara: Er zijn onwijs veel namen bij al deze kleuren! Veel te ingewikkeld om allemaal op te noemen. Zoals je kunt zien loopt het aanbod van zwart naar wit met alle kleuren van de regenboog er tussen. – €24,- 
Chromagraphic Pencil (vlnr): Primary Yellow, Genuine Orange, Process Magenta, Landscape Green, Marine Ultra, Rich Purple – €16,50
Quicktrik Stick (vlnr): Whiff off Pink, Soft Side, Here You Go. €34,50

De Quicktrik Sticks, lekkere tongbreker ook weer, zijn voor mij nieuw. Het lijken een soort creamy sticks met highlighter en blush. De kleuren passen bij elkaar. Zo heb je een roze variant, een rose golden variant en meer een peachy/oranje combinatie. Dit is denk ik het product waar ik het meest benieuwd naar ben, omdat ik het nog niet ken.

Zoals ik al zei, het moet een collectie zijn die je aanspreekt. Ik vind hem wel tof maar ik weet niet of ik graag iets uit deze collectie zou willen kopen. Wel ben ik benieuwd naar de lipsticks, want die blijf ik altijd interessant vinden. Ook vind ik het leuk dat de glosses nu in potjes zitten, maar of het echt handig is betwijfel ik. Ik hoop wel dat dit een collectie is die vast wordt of lang verkrijgbaar is want die gekleurde mascara biedt super veel mogelijkheden!

De collectie is te koop vanaf 4 maart 2017 in de MAC Counters en op Maccosmetics.nl

 

 

 

Zou jij gekleurde mascara dragen?

1 iemand vindt deze post ook leuk

Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

  1. 17 februari 2017 / 16:12

    ZIet er allemaal super gaaf uit, weet alleen niet of ik er iets van ga kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *