Persbericht & Winactie || Essence 15 jaar

Ik ben gék op feestjes. Wie niet? En er zit een hele toffe party aan te komen! Een feest van niemand minder dan het beauty merk Essence. Geloof het of niet, Essence laat onze budget-beauty hartjes al weer 15 jaar kloppen. Benieuwd naar de enige echte #essencebirthdaybash en hoe je VIP-tickets kan winnen voor dit dikke feest? Lees dan verder!

Wie ongeveer van mijn leeftijd is, zal het ongetwijfeld herkennen. Als je zakgeld had, of wat geld uit je bijbaantje, ging je als beginnende puber vaak naar de drogist om daar make-up van Essence te kopen. Andere merken waren eigenlijk nog te duur en bij Essence had je voor een prikkie de leukste make-up. En in de tijd dat ik ze ken, zijn ze nauwelijks duurder geworden en hun assortiment alleen maar groter. Ik gebruik Essence nog steeds en is het bewijs dat goedkope make-up niet gelijk slechte make-up is.

Geschiedenis van Essence

In 2001 is Essence opgericht door Christina Oster-Daum en de eerste verkoop was in 2002 in Duitsland. Binnen 5 jaar is Essence het nummer 1 merk in Duitsland en wordt het inmiddels ook al in 50 andere landen verkocht! Een jaar later waait Essence ook over naar de Verenigde Staten en in 2011 wint Essence haar eerste, en zeker niet de laatste, Allure Best of Beauty Award. Een merk dat dus wel vaker een reden heeft om een feestje te vieren.

Het is feest!

Maar nu het merk 15 jaar bestaat, pakken ze het groots aan. In het Tempodrom in Berlijn wordt het feest gevierd. Het feest wordt muzikaal ondersteund door acts van onder andere Felix Jaehn en Lukas Krieger. De hit “Side by Side” van Lukas Krieger is zelfs omgedoopt tot Birthday Song van Essence en er is zelfs een hele dans bij bedacht die je kunt leren. Wat Essence nog meer verklapt is dat, naast deze toffe acts, je je eigen lipgloss kan maken. Er zijn nog veel meer verrassingen en toffe activiteiten waar ik nu al wel heel erg nieuwsgierig naar raak. Ook worden er nog twee top artiesten bekend gemaakt die zullen optreden.

Iemand die jarig is, deelt natuurlijk cadeautjes uit. En in het geval van Essence en zo’n groot feest, kan een knaller van een cadeau ook niet uitblijven. Je kan namelijk VIP tickets én een reis naar Berlijn winnen voor jou en je BFF. Voor velen van jullie zal Berlijn niet om de hoek liggen, dus dit is natuurlijk dé kans om er bij te zijn. Naast dat je kans maakt op VIP tickets en een reis, maak je ook kans op een Gloss Station van Essence. Meedoen is heel simpel. Via de website van Essence kun je jouw felicitatie voor Essence insturen. En that’s it. Je hoeft geen extreme hindernisbaan af te leggen of de VIP kaarten zelf te zoeken aan de hand van een paar vage coördinaten. Gewoon een toffe felicitatie insturen en duimen. Let op! Je moet wel 12 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen aan deze winactie.

Wil je nou beslist naar dit vette feest en gewoon zeker zijn van toegang? Kaartjes kosten slechts €15,- en zijn verkrijgbaar via Eventim.de of Ticketmaster.de. Het feest vindt plaats op zaterdag 15 juli vanaf 15.00 uur. Het is in het Tempodrom te Berlijn. Tip! Ga in de ochtend lekker shoppen in Berlijn om vervolgens naar dit vette feest door te gaan. Je kan er zelfs nog een nachtje in een hotel aan vast maken voor het ultieme Berlijn gevoel.

Op de hoogte blijven van meer nieuws doe je via de Facebook-pagina van Essence of de Essence app die te downloaden is in de play store en de app store.

Hoe lang zijn jullie al echte Essence-fans?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

6 Reacties

 1. Lisette Janssen
  23 mei 2017 / 12:53

  Jammer dat het in berlijn is

 2. Marjan
  23 mei 2017 / 12:52

  Wooow, dit is echt super leuk! Ik ga zeker een kaartje kopen!

 3. 22 mei 2017 / 08:15

  Thanks for sharing, dit lijkt mij een tof event! In een van de tofste steden in Europa. Leuk, leuk!!

  • Sharity
   22 mei 2017 / 20:23

   Ik ben echt nog nooooit in Berlijn geweest. Hoor er inderdaad wel veel goede dingen over. Echt zo tof dat ze dit mogelijk maken ook voor mensen die niet in de buurt van Berlijn wonen!

  • Sharity
   22 mei 2017 / 20:29

   Ja een hele toffe actie! Ik zou zeker een kans wagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *