KimterStege.nl | Add Beauty
Browsing Category

Persbericht

PERSBERICHT: M.A.C Cosmetics Snowball

De zomer is voorbij, de dikke truien mogen we weer uit de kast halen en “the moment we’ve all been waiting for” komt er ook stilletjes aan. Holiday season! En zoals we allemaal weten komen veel beauty merken met leuke limited editions of zelfs advent kalenders. M.A.C Cosmetics heeft weer een prachtige lijn voor dat seizoen. Snowball klinkt dan ook weer wat meer in de sfeer te komen. Ook zo benieuwd? Lees dan snel verder.

  Love it? Laat het mij weten!

Persbericht & Winactie || Essence 15 jaar

Ik ben gék op feestjes. Wie niet? En er zit een hele toffe party aan te komen! Een feest van niemand minder dan het beauty merk Essence. Geloof het of niet, Essence laat onze budget-beauty hartjes al weer 15 jaar kloppen. Benieuwd naar de enige echte #essencebirthdaybash en hoe je VIP-tickets kan winnen voor dit dikke feest? Lees dan verder!

  Love it? Laat het mij weten!

Persbericht: M.A.C Cosmetics Fruity Juicy

M.A.C Cosmetics was het eerste “dure” merk dat ik in mijn bezit had toen ik begon met make-up dragen en na vele jaren is het nog steeds één van de meest geliefde merken in mijn collectie. Niet meteen het duurste maar wel het duurzaamste. Natuurlijk kijk ik dan ook uit naar de nieuwste collecties en samenwerkingen. Benieuwd wat de nieuwe collectie deze keer is? ME TO!

  Love it? Laat het mij weten!

Nieuwe producten: Anastasia Beverly Hills, Colourpop, Lime Crime en Jeffree Star

Regelmatig komen merken uit met nieuwe producten. Of het nu een hele collectie is of een enkel product, iets nieuws is er altijd wel te vinden. Vandaag laat ik jullie zien wat er binnenkort op de make-up agenda staat, of al uit is, bij onder andere Anastasia Beverly Hills en Colourpop. Benieuwd? Dan zou ik zeker verder kijken!

2 mensen vinden deze post ook leuk!
Top