Yes jongens! Ik heb mijn Propedeuse gehaald, en mag op stage vanaf volgende week. Om dat te vieren heb ik van mijn ouders deze geweldige tas gekregen. Het is de Mila Tote Bag van het merk Pauls Boutique. Ik ben he-le-maal verliefd op deze tas en wil ‘m daarom graag aan jullie laten zien.

Pauls Boutique-3 Pauls Boutique-4

Electric Blue Snake

Ik heb gekozen voor de Mila omdat hier redelijk wat in past. Al mijn dagelijkse essentials en zelfs mijn camera past in deze tas. Mijn laptop past er overigens niet helemaal in, dus het is geen ideale schooltas of iets dergelijks. De tas heeft bovenop een rits. en binnen in wat vakjes om dingen in op te bergen.

Ik heb verder gekozen voor de kleur ‘Electric Blue Snake’, omdat het een heerlijke opvallende kleur en print is. De tas is niet gemaakt van leer en hierdoor geschikt voor vegans. Wel is de tas kwalitatief erg goed, mooi afgewerkt en stevig.

Pauls Boutique-5

Pauls Boutique-8

Ik ben dus echt he-le-maal verliefd op deze beauty, ik ben benieuwd wat jullie van deze tas vinden! Laat het vooral weten in een comment hieronder. Mijn Mila bag kostte €109,90 en is te koop bij verschillende Pauls Boutique verkooppunten zoals V&D en Zalando. Zelf heb ik ‘m via Cashbackkorting bestelt bij V&D zodat ik een percentage van mijn aankoop weer terug krijg :)

Op de website van Pauls Boutique zelf hebben ze een winactie, wil jij dus kansmaken op een mooie tas. Moet je vooral de website even checken!

Q: Wat vind jij van mijn nieuwe beauty?

 

  Love it? Laat het mij weten!