Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het eerste Paul’s Boutique Exclusive Bloggers Event in Nederland! Zoals jullie al weten heb ik al een Paul’s Boutique tas (Mila Tote Bag) en ben er verliefd op. Ik vind PB echt een gaaf merk; ze hebben prachtige -kwalitatief goede, tassen voor een betaalbare prijs. Ik was dol dolblij dat ik uitgenodigd was voor het event! Om een beetje een idee te krijgen van het event heb ik wat sfeerbeelden opgenomen. En je ziet de reveal van de Exclusive Bloggers Handbag, spannend!

PLOG: Sfeerimpressie

Natuurlijk heb ik ook wat foto’s gemaakt van een aantal tassen. Het was erg donker daarbinnen, dus niet alle foto’s zijn mooi, mijn excuses daarvoor! Wel geven de foto’s een goed beeld van de nieuwe collectie van Paul’s Boutique. Welke is jouw favoriet?

Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-3 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-4 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-5 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-6 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-7 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-8 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-9 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-10 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-11

Exclusive Blogger Handbag

Als je mij op Instagram volgt (@kimterstege) heb je al kunnen zien dat we een goodie’bag’ kregen, letterlijk een bag! En dan wel een exlcusieve blogger handbag, die dus niet in de winkels gaat verschijnen, maar enkel uitgegeven is op het event. Hoe tof? Ik ben helemaal verliefd op deze beauty en het is helemaal mijn stijl. Lekker basic, maar toch edgy door de neon geel-groene kleur. I like! Binnenkort kunnen jullie hiermee een outfitpost en een uitgebreid artikel verwachten :)

Edit: een klein aantal van deze tassen gaan wél te koop zijn. Voor de verkoopadressen kijk eventjes op de Facebookpagina van Paul’s Boutique Beneluxe.
Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-13 Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-14

Pauls Boutique Exclusive Bloggers Event-12

Waar is PB te vinden?

Paul’s Boutique is te koop bij verschillende verkooppunten zoals V&D en Zalando. Zelf heb ik mijn eerste tas via Cashbackkorting bestelt bij V&D zodat ik een percentage van mijn aankoop weer terug krijg :) Op de website van Pauls Boutique zelf hebben ze trouwens ook een winactie, wil jij dus kansmaken op een mooie tas. Moet je vooral de website even checken!

Q: Wat vind jij van mijn nieuwe beauty?

  Love it? Laat het mij weten!