Over

Hi loves! Ik ben Kim ter Stege, 22 jaar jong en Instagram verslaafde. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en woon nu samen met vriend Mattia in het rustige Oss.  Ik heb een grote interesse in makeup (obviously), fotografie, bloggen en social media. Daarnaast heb ik ook nog mijn eigen cosmetica lijn Meraki Cosmetics.

 

KimterStege.nl

Ik ben al vanaf erg jongs af aan gefascineerd door make-up, huidverzorging, en alles wat maar met beauty te maken heeft. KimterStege.nl werd 'geboren' op 22 augustus 2010.  Ik heb mijn blog naar mijzelf genoemd omdat ik nog niet helemaal wist wat ik precies wilde doen met mijn blog. Uiteindelijk is mijn blog uitgegroeid tot een blog voornamelijk over beauty, afgewisseld met blogposts over fashion, health & lifestyle en meer. Ook schrijf ik tegenwoordig Blogger Guides vol tips voor (beginnende) bloggers. Ik schrijf met een persoonlijke touch, humor en met mijn eerlijke mening. Dat vind ik erg belangrijk! Met een archief van meer dan 2.000 artikelen online is er altijd wat te lezen.  Nu, vijf jaar later heb ik mijn blog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien is het officieel mijn bedrijf.

Studie

Ik blog niet full-time. Op het moment ben ik een vierdejaars studente Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Mijn studie sluit prima aan op mijn blog. En door mijn opleiding zijn mijn film, edit en fotografeer skills erg vooruit zijn gegaan, al zeg ik het zelf! Niet alleen dat, ik kan nu ook zelf logo's, banners en andere visuals maken.