Long time no see. ‘Vroeger’ deed ik regelmatig outfit posts. Maar die zijn er heel erg lang niet geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Toch heb ik er vandaag weer eentje. Ben je benieuwd naar deze outfit en wat er veranderd is? Lees dan verder!

Band Tee Outfit Plus size

Body Image

Ik ben een hele tijd onzeker geweest. Over mijzelf, mijn lichaam, mijn haar, eigenlijk over alles. Ook al had ik succes met mijn Instagram en er altijd mensen om mij heen zijn die zeggen dat ik er goed uit zie, of volgers die mij de hemel in prijzen. Maar ik was gewoon niet comfortabel met mijzelf. Altijd mijzelf vergelijken met anderen; hun lichaam, looks en hun succes.

Ik heb besloten om aan mijzelf te werken – gewoon stilletjes en helemaal alleen. Ik ben steeds meer gaan proberen te accepteren dat ik goed ben zoals ik ben. In welke shape of vorm dan ook. Niet meer die haat comments tot mij laten komen. En niet meer onzeker te zijn over mijzelf. Ik heb geleerd om naar al het positieve te kijken. Het gene wat ik wel heb. En de punten waarover ik onzeker ben, te beschouwen als dingen die mij menselijk maken. En ja, dat is een werkend proces waar ik dagelijks nog mee bezig ben. Én ja, soms dan kan ik nog onzeker zijn over bepaalde dingen. Maar niet meer zo erg als een jaar geleden.

Details

Om mijn nieuwe ‘ik’ te showen, heb ik weer eens wat outfits geschoten. En ben ik ook een nieuwe Instagram begonnen waar ik meer fashion laat zien. Dus, als je dat leuk vindt, volg mij dan meteen even op mijn nieuwe Instagram @curvesbykim!

Shirt: Iron Maiden band shirt – AliExpress //  Jeans: Fashion Nova // Boots: Fred de la Bretoniere // Tas: Supertrash

Ben jij wel eens onzeker over jezelf? Hoe deal jij daarmee?

  Love it? Laat het mij weten!