Outfit post: Band Tee’s Rock + Body Image

Long time no see. ‘Vroeger’ deed ik regelmatig outfit posts. Maar die zijn er heel erg lang niet geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Toch heb ik er vandaag weer eentje. Ben je benieuwd naar deze outfit en wat er veranderd is? Lees dan verder!

Band Tee Outfit Plus size

Body Image

Ik ben een hele tijd onzeker geweest. Over mijzelf, mijn lichaam, mijn haar, eigenlijk over alles. Ook al had ik succes met mijn Instagram en er altijd mensen om mij heen zijn die zeggen dat ik er goed uit zie, of volgers die mij de hemel in prijzen. Maar ik was gewoon niet comfortabel met mijzelf. Altijd mijzelf vergelijken met anderen; hun lichaam, looks en hun succes.

Ik heb besloten om aan mijzelf te werken – gewoon stilletjes en helemaal alleen. Ik ben steeds meer gaan proberen te accepteren dat ik goed ben zoals ik ben. In welke shape of vorm dan ook. Niet meer die haat comments tot mij laten komen. En niet meer onzeker te zijn over mijzelf. Ik heb geleerd om naar al het positieve te kijken. Het gene wat ik wel heb. En de punten waarover ik onzeker ben, te beschouwen als dingen die mij menselijk maken. En ja, dat is een werkend proces waar ik dagelijks nog mee bezig ben. Én ja, soms dan kan ik nog onzeker zijn over bepaalde dingen. Maar niet meer zo erg als een jaar geleden.

Details

Om mijn nieuwe ‘ik’ te showen, heb ik weer eens wat outfits geschoten. En ben ik ook een nieuwe Instagram begonnen waar ik meer fashion laat zien. Dus, als je dat leuk vindt, volg mij dan meteen even op mijn nieuwe Instagram @curvesbykim!

Shirt: Iron Maiden band shirt – AliExpress //  Jeans: Fashion Nova // Boots: Fred de la Bretoniere // Tas: Supertrash

Ben jij wel eens onzeker over jezelf? Hoe deal jij daarmee?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 18 april 2017 / 16:21

    Toffe outfit die jou erg mooi staat!
    Geweldige foto’s op je nieuwe instagram ;-)

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *