KimterStege.nl | Add Beauty
Browsing Category

Lifestyle

OMG!! Dat had ik niet verwacht! – VLOG #1

Hi guys! Ik heb besloten eindelijk weer te gaan vloggen. Dus, hierbij mijn eerste weekvlog! Het is een persoonlijke vlog en laat jullie zien hoe mijn week zo’n beetje eruit zag: mijn lieve katje Miso werd gesteriliseerd, ik had een tentamen, ik kreeg mega PR pakketjes en had een meeting met mijn manager. Oh, en de week nam een onverwachte maar SUPER leuke wending ;-) Kijk je mee?

  Love it? Laat het mij weten!

MUST SEE: Movies

Het leven draait niet alleen om beauty. Soms wil je ook gewoon lekker met je lelijke make-uploze bakkes op de bank liggen. Het liefst in een niet al te charmante pyjama, om nog maar niet te spreken van die grote zak chips die je in je eentje wegschuift. Bij dit soort momenten kunnen leuke films niet ontbreken. Heb je, net als ik soms, gewoon geen idee wat je kijken moet? Ik deel mijn filmtips vandaag met jullie!

  Love it? Laat het mij weten!

PLOG || Hema Kerstinspiratie Event

Terwijl de Sint zijn spullen weer inlaad op de stoomboot, trekt een groot deel van Nederland de kerstboom al weer door de voordeur de huiskamer in. Beide zijn leuke feestdagen maar wel kort na elkaar. Hema heeft veel dingen voor Sint maar kijkt ook vooruit naar de kerst. In Amsterdam hadden ze een event georganiseerd om ons alvast in de kerstsferen te brengen. Benieuwd naar hoe het was? Kijk dan verder naar deze plog.

  Love it? Laat het mij weten!

Tips om geld te (be)sparen

Zo, de vakantie is weer (bijna) over en waarschijnlijk ben je net zo broke als ik ben. Vakantie is een dure grap en om er nog een schepje bovenop te doen komen alle makeup merken uit met allerlei nieuwe collecties. Vandaag heb ik gelukkig wat tips om jou te helpen met geld te sparen én besparen! Ben je benieuwd? Lees dan verder.

  Love it? Laat het mij weten!

Series van dit moment ♥

Mensen verklaren mij altijd voor gek als ik zeg dat ik geen TV heb, “huh, maar wat kijk je dan?!”. Het antwoord is super simpel, SERIES! Ik ben echt een serie freak, en deel vandaag een aantal series met jullie die ik de afgelopen tijd gekeken heb. Ik heb geprobeerd om series uit te kiezen die nog niet iedereen kent, maar dat is natuurlijk bijna een onmogelijke taak. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  Love it? Laat het mij weten!

Sparen om nieuwe beautyproducten te kunnen kopen (€)

Geld besparen op dingen kunnen we bijna allemaal, maar waarop kunnen we het meest besparen? En wat is nou een goede tip om geld te sparen? Als je op zoek bent naar nieuwe beautyproducten die kwalitatief goed zijn, is geld sparen key. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor budgetmerken. Maar beautyproducten van merken zoals MAC Cosmetics en allerlei andere merken vind ik persoonlijk veel beter gepigmenteerd en mooier blenden. Vaak blijft het ook nog eens langer zitten. Hier lees je hoe je kunt sparen om nieuwe beautyproducten aan te schaffen!

 

  Love it? Laat het mij weten!
Top