OMG: Too Faced te koop in Nederland!

THIS IS NOT A DRILL. I REPEAT. THIS IS NOT A DRILL. Sinds gister is het geweldige merk Too Faced te koop in Nederland! Geen gedoe meer met invoeren, douane, Franse websites waar niemand wat van snapt zonder Google Translate maar gewoon in Nederland! Benieuwd wie, wat, hoe en vooral, waar? Dan zou ik verder kijken!

We kennen Too Faced allemaal van haar super toffe verpakkingen die schattig zijn maar ook kwaliteit hebben. Veel meiden of jongens hebben de Chocolate Bars of de dupes er van maar dat hoeft nu niet langer meer. Sinds gister is bij Douglas Too Faced te koop. BIJ DOUGLAS! De winkel die we allemaal kennen en vast wel eens shoppen. Voor zo ver het bekend is, is het alleen nog online te koop. Ook is niet bekend hoe snel nieuwe releases bij ons te koop zijn. Als je het vergelijkt met Anastasia, kan dat lang duren of niet komen.

De toppers zoals de Chocolate Bar, het Sweet Peach palette EN de prachtige Love Light highlighters koop je vanaf nu dus super simpel online bij Douglas. Ohja en ik heb over die highlighter nog een review geschreven. Dus twijfel je nog? Dan zou ik sowieso even lezen. En deze foto zegt wel genoeg toch?

 

Vanaf nu kun je dus Sint, de Kerstman, vriendjelief of gewoon je eigen portemonnee smeken om iets van dit geweldige merk voor je te kopen. Nieuwsgierig en/of hebberig geworden? Ga dan direct naar de site van Douglas.

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *