Hi loves, een tijdje terug kreeg ik een mailtje van NuMe en Belletto Studio of ik samen wilde werken. Dat wilde ik uiteraard erg graag, en daarom ontving ik een airbrush systeem van Belletto en een Curl Jam van NuMe. Vandaag laat ik jullie graag in twee video’s zien wat mijn first impression / review is -en ook een demo hoe ik de producten gebruik. Daarnaast heb ik ook twee mega kortingscodes voor jullie weten te regelen, lees dus snel verder!

Belletto Studio

Vergeet niet te abonneren op mijn Engelse kanaal, waar ik elke woensdag een video upload.

Belleto Studio Belleto Studio-2

Ultimate Airbursh System

Zoals je in de video al kan zien ben ik stiekem verliefd geworden op de airbrush. Ik gebruik ‘m nu trouwens bijna elke dag, omdat ik het mooier vind dan mijn ‘normale’ foundation. Hier wil ik nog eventjes de voordelen op een rijtje zetten voor jullie:

 • Ik heb minder makeup nodig, omdat een aantal druppeltjes geoeg is voor een full coverage face
 • Hierdoor voelt het ook lichtgewicht, alsof je niets op hebt. Ik zou er echt gewoon mee kunnen slapen (natuurlijk niet doen). Daardoor dus ideaal voor in de zomer!
 • De producten van Belletto Studio zijn allemaal water-based
 • Matcht daadwerkelijk met mijn mega witte huidje, en is misschien nog zelfs iets te licht (alleen de F1)
 • Kleuren zijn makkelijk te mengen
 • Makkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen
 • Belletto is Animal Cruelty Free

Belleto Studio-6Belleto Studio-3

Kortingscode

Zoals ik al zei heb ik speciaal voor jullie een kortingcode voor de Ultimate Airbrush System. Je kan namelijk de code ‘KIMMY’ gebruiken om het airbrush systeem (+ vier foundation kleuren, een blush en highlighter) voor slechts $78,- te krijgen. Dat is maar liefst $72,- korting!

 

NuMe

Vergeet niet te abonneren op mijn Engelse kanaal, waar ik elke woensdag een video upload.

NuMe-3NuMe-4

Curl Jam

Roze, roze, roze! Ik ben echt verliefd op deze set bestaande uit een stijltang en een 3-in-1 krultang. Deze set wil je alleen al hebben voor de kleur toch? Voor de meiden die niet zo girly-girly zijn is de set ook in andere kleuren verkrijgbaar! Voordelen van deze set:

 • Eigenlijk heb je vier krultangen en een stijltang, je kan namelijk ook mooie krullen maken met de stijltang!
 • Krullen blijven goed zitten, en zijn na een dag ook nog mooi.
 • Het fijne is dat je een keer investeert in een goede set. Je krijg namelijke waar voor je geld en hoeft de komende jaren geen nieuwe meer te kopen omdat het kwalitatief goed is!

NuMe-2

Argan Oil

Argan olie is altijd fijn. Zeker wanneer je hitte gaat gebruiken is het van belang dat je je haar goed beschermt. Toevallig kreeg ik deze olie erbij, super fijn. Voordelen van de olie:

 • Veelzijdige olie, het is een anti-frizz serum, heat protectant en het is ook om wat extra glans te geven.
 • Ruikt geweldig lekker :)

NuMe-6NuMe-5

Kortingscode

Ook van NuMe heb voor jullie een kortingcode. Je kan namelijk de code ‘KIMS’ gebruiken om $100,- korting te krijgen op een styling set naar keuze (behalve de seizoensgebonden sets)! Dan betaal je dus maar $99,- voor deze Curl Jam of de Titan 3. Daarnaast zijn er ook krultangen met 5 of zelfs 8 verschillende wands, ook op deze krijg je de korting :)

 

Q: Ga jij shoppen bij NuMe of Belletto? Laat het weten in de comments hieronder!

  Love it? Laat het mij weten!