Nieuwe producten || The Body Shop, Sigma, Jeffree Star & meer

Het uitbrengen van nieuwe producten blijft niet stil staan. Collectie na collectie komen er dingen nieuw uit. Het ene product valt wat meer op dan de ander. In dit artikel lees je waar onder andere the Body Shop, Sigma, Jeffree Star en meer andere merken de komende tijd mee gaan komen!

Het is altijd leuk om te weten welke producten er uit komen. Vooral als je iets graag wil en de kans groot is dat het snel uitverkocht is. Collecties van Kylie Cosmetics bijvoorbeeld, maar ook de collecties van Jeffree Star zijn erg gewild. Voor jullie hier onder op een rijtje wat er nieuw komt en wanneer je het kunt kopen.

The Body Shop

The Body Shop kijkt vooruit naar de warme dagen. Zij komen uit met een ‘multi-use soothing gel’ en een ‘instant relief eye & lip care’ beide met aloë vera!

Onze collectie parfum- en alcoholvrije producten met aloë vera is klinisch bewezen geschikt voor gevoelige huid en het werkt rustgevend bij tekenen van irritatie. Aloë vera is van nature rustgevend voor de huid en ideaal voor jeukende, rode huid die snel allergische reacties vertoond.

Aloë vera is een ingrediënt wat ik heel erg prettig vind. Ik krijg in de zomer snel last van uitslag en irritaties. Een gel verkoelende gel met aloë vera is dan echt heerlijk om je huid even mee te laten bij komen. Ik ben erg benieuwd naar deze producten en wil ze zeker gaan proberen.

Verkrijgbaar: Vanaf 30 mei in de winkels en online op Thebodyshop.nl
Prijs: €19 voor de gel, €16 voor de eye & lip care.

Sigma

Sigma is niet zo heel groot in Nederland. Maar ik ben er fan van! Sigma verkoopt voornamelijk brushes, maar ook make-up. Hun brushes zijn vrij prijzig, maar wel heel fijn in gebruik. Ik heb er een paar staan die ik heb gekocht in periodes waar ze gratis internationale verzending hadden want ze zitten wel in Amerika. Wat ik herkenbaar vind aan goedkopere kwasten, is dat op een gegeven moment het steeltje los gaat laten. Nu heb ik dat bij mij kwasten van Sigma nog niet gehad, maar ze komen nu uit met een Titanium Brush Set. Deze set belooft sterker te zijn, hij is waterproof en je krijgt er zelfs 5 jaar garantie op.

Verkrijgbaar: Nu! Via Sigmabeauty.com
Prijs: $189,-

Jeffree Star Cosmetics

Misschien heb je hem gemist, maar misschien niet. De samenwerking tussen Manny Mua en Jeffree Star. Deze collectie met twee velour liquid lipsticks en een highlighter, ging hard! Maar dat is niet de collectie waar ik het over ga hebben. Ik ga met jullie kijken naar de zomercollectie. Jeffree Star heeft hier een sneakpeek van gegeven.

In deze collectie komen veel nieuwe producten namelijk: 8 (!!!) liquid lipsticks, lipscrubs en een highlighter. Dit in een limited edition verpakking. Ik ben echt super benieuwd naar de andere kleuren. Ik vind deze eerste al erg draagbaar.

Verkrijgbaar: Nog niet bekend, maar ergens in juni
Prijs: Ook nog niet bekend, maar waarschijnlijk hetzelfde als de rest van de producten.

Lime Crime

Naast de liquids van Jeffree Star, zijn die van Lime Crime mijn favoriet. Ze brengen fijn aan, ze blijven lang zitten en voelen fijn. De kleuren die ze hebben zijn ook erg tof! En binnenkort komen ze met een nieuwe set uit. De M$LF set, “Moms I’d like to Follow.” I see what you did there Lime Crime. De set bevat 4 fullsize liquid lipsticks in, vind ik, goede draagbare kleuren.

#SWATCHES and UPDATE 🚨💗💄 “Moms I’d Love To Follow” #M$LF Velvetines #Collection New Set!!! #LimitedEdition Includes: 4 NEW! #GORGEOUS Full Size Shades M$LF – rose nude Cougar – grey taupe Low Cut – true terracotta Stacy’s Mom – sugar plum #GORGEOUS !!!! Shades in a Fun Packaging $56 Will be available ➡️ APRIL 25TH on their website Who is ready for #MothersDay ? 🎁💗 That can be the perfect gift! XO #Trendmood #limecrime #limecrimemakeup #lipstick #liquidlipstick #lips makeupoftheday #motd #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #onpoint #onfleek

Een bericht gedeeld door TRENDMOOD (@trendmood1) op


Verkrijgbaar: Vanaf 25 april. Tijd is nog niet bekend
Prijs: De set gaat $56,- kosten. Het is nog niet bekend of ze ook los verkocht zullen worden.

MAC Cosmetics

MAC komt met veel nieuwe producten dit jaar. Ik vind een deel van hun collecties tof, sommige collecties trekken mij ook niet zo aan. Dit is dan weer een collectie waarvan ik denk, ja, die mag naar Nederland komen van mij! Deze collectie zou een samenwerking worden tussen MAC en Steve J & Yoni P, een Koreaans designduo. Ik heb nog nooit van ze gehoord maar de verpakkingen zien er amazing uit!


Verkrijgbaar en prijs: Hier is helaas nog niks over bekend.

Ik ben heel erg benieuwd naar alle nieuwe producten die gaan komen. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de zomercollectie van Jeffree Star, vooral omdat het zo’n grote beloofd te zijn. En ik houd van lipsticks.

Naar welke collectie ben jij het meeste benieuwd?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

3 Reacties

  1. 19 april 2017 / 16:07

    De producten van mac zien er wel heel erg kleurrijk uit

  2. 19 april 2017 / 14:38

    Ik ben benieuwd naar de nieuwe kleuren van Jeffree Star, ik heb zelf laatst ‘Prom Night’ besteld. De verpakking van MAC ziet er echt prachtig uit!

  3. 19 april 2017 / 13:11

    Ik ben zó benieuwd naar de nieuwe kleuren van Jeffree Star! Can’t wait :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *