Nieuw Concept: Parfumado

Ik ben een enorme liefhebster van parfum. Mijn oma zei altijd “het accentueert je karakter” en ik geloof daar stiekem wel in. Ik heb dus een gigantische collectie aan prachtige potjes en flesjes parfum, zelfs de gratis staaltjes die je krijgt bij Douglas bv. houd ik bij! Haha ik noem het mijn “gezonde verslaving”. Elk seizoen ga ik opzoek naar een nieuw geurtje. Een parfum dat precies voor jou gemaakt is maar dat is natuurlijk niet gemakkelijk. Je beslist niet “in a blink of an eye” welk geurtje net jou parfum is. Zo veel om uit te kiezen, je hebt niet al de tijd van de wereld en na je keuze bleek het toch niet de juiste keuze te zijn… Dan is Parfumado een perfect concept voor jou!

Het aanbod aan parfums is enorm groot geworden en groeit ook elk jaar, waardoor het kiezen van jou perfecte parfum net iets moeilijker wordt. Parfumado is daarom de perfecte oplossing om die keuze minder moeilijk te maken en ook voor een maandelijkse afwisseling zorgt. Maandelijks een parfum naar jou toe gestuurd dat volledig aan jou profiel past. Van oudere tot nieuwe, zoete of met bloemige noten, met een keuze uit 250 parfums heb je voor elk moment wel een geurtje.

Hoe werkt het nu juist? Je maakt een account op Parfumado en kiest voor een vast bedrag van €14,95 per maand, elke maand een nieuw luxe parfum dat je wil uittesten zonder een verplichte aankoop. Zo kan je een parfumkalender vullen voor het hele jaar wat zorgt voor nog minder keuze stress natuurlijk. Leuk toch! Het komt in een “sjiek” travel size flesje, super handig voor in je handtas, op je bureau naast je laptop, in je sporttas of gewoon op je salon tafeltje tussen de kaarsen en decoratie gewoon omdat jet flesje zo leuk is!

Versace Crystal Noir

Een travel size flesje van Parfumado voor wel liefst 30 dagen met 4 sprays per dag, een geur naar jou keuze. En dat elke maand opnieuw! Voor die prijs moet je geen uren in een winkel rond dwalen en stressen over welke dure parfum nu echt iets voor jou is. Ik hou van zoete geuren maar soms mag het ook net iets avontuurlijker voor mij. Zo koos ik 3 geuren waarvan ik eentje al kende van in de winkel en 2 die ik al zo lang wou testen.

Tom Ford Black Orchid

Parfumado Is 100% authentiek dat wil dus zeggen dat zij met de merken en retailers zelf samen werken. Oh! en wist je dat je best jou parfum niet op de badkamer bewaard?! De damp en hoge luchtvochtigheid zorgt er namelijk voor dat je parfum zijn/haar sterkte verlies en de geur dus zwakker en zwakker wordt. Dat wil toch niemand, right? Op een droge en niet te warme plek bewaren zoals op je kamer of bij op je makeup tafel. Want uiteindelijk oogt parfum altijd mooi.

Marc Jacobs Devine Decadence

Ik heb me ook meteen een account aan gemaakt! I love parfume en zeker in zo’n leuk abonnement. Goedkoop, geen stress en een heerlijke geur elke dag opnieuw, wat wil je nog meer?

Ken jij nog zo’n leuke beauty abonnementen?

Ik ben heel blij dat ik Parfumado heb leren kennen en ben er zeker van dat we hier nog meer van gaan te horen krijgen. Bekijk ook even de facebook pagina van Parfumado voor alle leuke weetjes en foto’s. Dit is zeker en vast een winner. Ook wel leuk om als kerstcadeau te geven. Of te krijgen haha! Tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 8 december 2017 / 16:54

    Nog nooit van gehoord, maar zo te lezen is het wel een leuk concept

  2. 8 december 2017 / 13:10

    wat een leuk concept. Ik ken het nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *