Nicole By OPI – Selena Gomez Collection & Modern Family Collection

Vandaag heb ik voor jullie een leuke mini-shoplog. Hebben jullie dat ook wel eens? Er staat wat op je boodschappenlijstje, je gaat naar de winkel ( in mijn geval online shoppen ) en je komt met iets heel anders thuis! Dat had ik, toen ik aan het shoppen was op de website van ‘Voordeeldrogisterij‘, ik kwam er terecht en keek even lekker rond. Je kunt er echt goedkope make-up bestellen, ik had echt geen idee. Kijken jullie mee naar de Nicole By OPI nagellakjes die ik in mijn winkelmandje deed!

Nicole By OPI Selena Gomez Collection

Toen ik op de website van ‘Voordeeldrogisterij‘ rondkeek, was ik ook nieuwsgierig naar de verschillende nagellakjes die ze te bieden hadden. Ik was er niet naar op zoek, maar ik wilde gewoon eventjes kijken. Al gauw was mijn winkelwagentje gevuld. Vandaag laat ik jullie alleen de lakjes zien die ik heb uitgekozen, de swatchen houden jullie van mij tegoed in een volgend artikel!

Nicole By OPI Selena Gomez Collection & Modern Family Collection

Nicole van OPI heeft samen met Selena Gomez een aantal prachtige nagellakjes neergezet, nagellak geïnspireerd door de actrice, zangeres en superster Selena Gomez.

Voor de Modern Family collectie heeft OPI samen met Twentieth Century Fox kleuren neergezet die geïnspireerd zijn op de personages van de Modern Family show.

 

Een aantal kleuren, die mij erg aanspraken laat ik jullie vandaag in een korte shoplog zien:

Nagellak Nicole by OPI – My Fantasia

De basiskleur van deze glitterlak is blauw met diverse glitters. Bijna een soort holographisch lakje, als je goed kijkt zie je ronde glitters en staafjes. Ik denk dat deze lak mooi is al top coat voor wat extra effect, maar ook prachtig als je hem in meerdere lagen dekkend aanbrengt.

Nagellak Nicole by OPI My Fantasia

Nagellak Nicole by OPI  – Kissed at Midnight

Een goudkleurige glitterlak, mooi te gebruiken op diverse kleuren. Deze glitterlak bestaat uit een zelfde goud kleurige glitter en heeft niet de verschillende kleurtjes glitters. Wel zie je de glitter flakes in grote en kleine vormpjes.

Nagellak Nicole by OPI - Kissed at Midnight

Nagellak Nicole by OPI  – Haley Good Lookin

Een mooie roze glitter lak. Bij deze lak zie je ook bij de grotere stukjes glitter een beetje het holografisch effect terug. Deze lak heb ik stiekem al geprobeerd, en hij is echt mooi. Maar zoals beloofd komen de swatches later.

Nagellak Nicole by OPI - Haley Good Lookin

Nagellak Nicole by OPI – Am I Making Myself Clair

Een licht grijze lak met een lila ondertoon. De lak heeft een creme finish.

Nagellak Nicole by OPI Am I Making Myself Clair

Nagellak Nicole by OPI – Basking in Glory

Rood met een mega glans. Althans, dat is wat ik er van verwacht. Ik hou van lakjes met een creme finish, maar ik vraag me af of deze ook dezelfde dekking heeft, of meer een parelmoer achtige dekking.

Nagellak Nicole by OPI - Basking in Glory

Nagellak Nicole by OPI – Spring Break

Een fel roze creme kleur, helemaal klaar voor de zomer!

Nagellak Nicole by OPI - Spring Break

Nagellak Nicole by OPI – Naturally

Dit is een kleurtje waar ik echt van hou, bubble gum roze, met een klein verborgen shimmertje erin.

Nagellak Nicole by OPI - Pinkish Peach

Nagellak Nicole by OPI – Selena

Als laatste hebben we Selena, een peachy roze kleurtje die misschien wel mijn favoriet is uit deze lakjes. Maar dat kan ik pas zeggen als ik ze allemaal heb geprobeerd.

Nagellak Nicole by OPI - Selena

Ik kan niet wachten om alle kleurtjes uit te proberen, binnenkort zien jullie deze terug in een swatch artikel. Mocht je nieuwsgierig zijn wat Voordeeldrogisterij nog meer heeft, neem dan vooral een kijkje door hier te klikken.

Zijn jullie net zo benieuwd naar de swatches van al deze kleurtjes als ik?

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 16 maart 2017 / 07:24

    Mooie kleuren!
    Leuke webshop met diverse goede aanbiedingen ;-)

  2. 14 maart 2017 / 20:11

    Ik ben super benieuwd naar de swatches. De lakjes zien er erg mooi uit :-) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *