NEW: MAC Metallic Lips & Viva Glam

In augustus en september brengt MAC Cosmetics twee nieuwe collecties uit. De nieuwe Viva Glam collectie en een hele serie met Metallic producten. Bestaande uit lipsticks en pigments. Ik geef je vandaag een sneak peak. Enjoy!

Metallic Lips

MAC brengt in augustus een metallics collectie uit. Bestaande uit 18 metallic lipsticks en 4 pro pigments. Awesome! Ik heb de goodies even onderverdeeld in groepen. Zo heb je een beter overzicht van alle nieuwe producten. Are you ready?

Pinks

Hier hebben we een aantal pinky toned kleuren. Rose-dipped is echt onwijs mooi!

Wild Nectar Rose with silver shimmer
Rose-dipped Mid-tone pink with gold and silver shimmer
Disobedient Deep burgundy red wine
Love’s A Gamble Light pink with peach and silver shimmer

Lights/ Neutrals

Door naar de lichte en nude kleuren. Love this category! Ik zou de kleur Pale Rose wel aanschaffen denk ik.

Metalwork Pale beige with golden shimmer
Hades Fire Cool red burgundy
In Lust Light warm neutral
Jupiter Bronzed neutral
Pale Rose Cool muted neutral pink
Pearly One Confetti’ed white frost
Silver Spoon Multidimensional silver

Bolds

En we sluiten af met de bolds. Daar zitten echt hele toffe kleuren tussen! Royal Hour vind ik echt onwijs tof.

Coral Optix Orange with gold pearl
Foiled Rose Brightened blue pink
Royal Hour Deep royal purple with blue pearl
Ionized Iris Bright fuchsia with multicolour pearl
Anything Once Blackened blue with multi-pearl
Cold Front Frosted periwinkle blue

Pigments

De laatste producten voor we doorgaan naar de Viva Glam lijn. De pigments. Binnen de nieuwe metallic collectie brengt MAC 4 Pro Pigments uit. En dit zijn ze. Copper, Rose Golden, Gold en Silver. Imagine wat je hier allemaal wel niet mee kunt doen. Gebruiken als oogschaduw, over een lipstick heen. Mengen met een clear lipglass. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik ben echt helemaal weg van het rose golden pigment. Love it!

Viva Glam

Finally! We zijn beland bij de nieuwe samenwerking; de Viva Glam lijn. Dit keer met een bekende, namelijk Taraji P. Henson. Zij heeft al eerder een Viva Glam samenwerking met MAC gehad. And she’s back! Hierbij haar tweede Viva Glam collectie.

Taraji P. Henson 2 Lipstick Deep coppery brown with gold pearl (Frost)
Taraji P. Henson 2 Lipglass Bronze with golden pearl

Ik ben echt fan van het Viva Glam initiatief. Niet alleen zijn het mooie samenwerkingen. Maar ook wordt de volledige opbrengst geschonken aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met of besmet zijn met HIV/Aids. Top! Daarnaast zijn het natuurlijk gewoon hele mooie producten. Wist je dat je bij aankoop van 1 lipstick onder andere 1 hiv test ‘geeft’? Niet alleen help je op die wijze, maar met de opbrengst van die ene lipstick kunnen ze echt al heel veel doen voor die mensen. Awesome! Zo heeft je Viva Glam product meerdere functies.

Conclusie

Er zitten onwijs mooie producten aan te komen. 18 metallic lipsticks en 4 prachtige pro pigments. En natuurlijk de Viva Glam collectie. Met daarin een samenwerking met Taraji P. Henson. Samen hebben zij een hele mooie lipstick en lipglass gemaakt. Zeker iets om in de gaten te houden! Ikzelf ben onwijs fan van de metallic lipstick genaamd Pale Rose, het rose golden pigment en de lipstick van de nieuwe Viva Glam samenwerking. Wie weet ga ik ze wel scoren!

Prijs/verkrijgbaarheid

De metallic lipsticks en de pigments zijn sinds 12 augustus te koop. De lipsticks kosten €19,50 en de pigments zijn te koop voor €23,-.

De Viva Glam samenwerking is te koop vanaf 23 september. (Nog even geduld!). De lipstick zal €19,50 gaan kosten en de lipglass kun je kopen voor €14,50.

Alle producten zullen te koop zijn be alle MAC verkooppunten en op de MAC website.

 

 

Dit was wat ik jullie graag wilde laten zien. Ik vond het echt onwijs leuk om jullie een sneak peak te geven. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Ga jij de Viva Glam lipstick en/of lipglass kopen?

Meer van mij zien? Dat kan, ik heb zelf ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *