How-to: Natuurlijk Ogende Sproetjes Makeup Tutorial

Altijd al sproetjes willen hebben, maar nooit geweten hoe? Of hoe je ze er natuurlijk uit kunt laten zien? Vandaag laat ik je zien hoe je de MEEST natuurlijk ogende sproetjes kunt maken met slechts één product die elke vrouw wel heeft! Benieuwd hoe? Kijk dan snel verder.

Piece of cake

Zoals je kon zien in de video is het súper makkelijk te doen, met slechts een wenkbrauw potlood. Ook het natuurlijk doen lijken ervan is a piece of cake. Ik vind deze look wel leuk om af en toe eens te dragen,zeker nu richting de zomer. Ik ben erg benieuwd wat jij van deze look vind en of jij (je natural) sproetjes zou rocken? Laat het me weten in de comments hieronder!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

2 Reacties

  1. 15 april 2016 / 18:26

    Sproetjes vind ik altijd zo lief er uit zien. Vooral bij kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *