REVIEW: Nars Sheer Glow Foundation

Vandaag review ik de bekende NARS Sheer Glow Foundation. Maar niet alleen de foundation, ook heb ik de  Radiant Creamy Concealer, Soft Matte Complete Concealer én de Soft Velvet Loose Powder gebruikt! Ben jij benieuwd naar deze NARS review? Lees dan snel verder!

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Abonneer je HIER!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *