Nagellak top 10 van 2016

In 2016 heb ik een behoorlijke uitbreiding gehad van mijn nagellak stash. Vandaag laat ik jullie mijn nagellak top 10 van 2016 zien. Kijken jullie gezellig mee?!

Het nieuwe jaar is net begonnen, en dit jaar hoop ik ook weer heel veel mooie nagellak swatches te maken en met jullie te mogen delen. Hieronder zien jullie eerst mijn top 10 van het afgelopen jaar.

Nagellak top 10 van 2016

W7 Nail Bling Purple Point


Ik begin met één van mijn favoriete setjes die ik begin 2016 kreeg. Het setje waar ik het over heb bestaat uit een nagellak met 2 potjes glitters. Een fijne poeder glitter en een grove flakie glitter. Alles bijpassend in een prachtige paars tint. Hier kun je het hele artikel nog eens teruglezen.

L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused nagellak

 

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op nude en roze tinten. De kleur die ik hier draag is Dimanche Apres-Midi. Deze kleur van L’Oréal Paris Color Riche Oil-Infused ruikt ook nog eens heel lekker. Wil je dit volledige artikel nog eens teruglezen klik dan hier.

P2 Color Victim Nailpolish

Makes me Happy is een prachtige kleurtje uit de Color Victim collectie van P2. Het merk P2 is in Duitsland verkrijgbaar, en altijd als ik in Duitsland ben breng ik ook gelijk een bezoekje aan een Duitse drogisterij om te kijken wat er nieuw is van dit merk. Dit is een prachtige peachy kleurige lak, waarvan je het artikel hier terug kunt vinden.

Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

 

Ik ben echt op dit lakje gevallen om de vormgeving van het flesje. Alleen hierom al moest ik dit lakje hebben. Daarnaast heb ik gekozen voor een zacht roze kleur waarvan ik geen genoeg kan krijgen. Het artikel vind je terug via deze link.

Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla “Purple Diva”

Ook vind ik het nagellakje met dit prachtige spiegel effect de moeite waard om nog eens te laten zien. Het prachtige Mirror Effect nagellakje is afkomstig uit de webshop van Djasa.

Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

Dit mooie Nude kleurige lakje is van Bluesky en is een gellak die je moet uitharden onder een UV-lamp. Ik laat jullie hier de mooie cappucino kleur zien met een glitter accentnagel.

ESSIE || Between The Seats

Essie heeft een prachtige en zeer uitgebreide collectie. Dat laat dit kleurtje “Between the Seats” uit de Bridal collectie zien. Het is een mooie off-white kleur, ideaal te dragen onder een nail art. Je leest het hele artikel terug als je hier klikt.

RDEL YOUNG “CORAL ILLUSION”

Een prachtige lak, en 1 van mijn eerste artikelen op Kimterstege.nl, deze roze kleur van Rdel Young. Het volledige artikel lees je hier op je gemak nog eens terug.

RdeL Young “DREAMLAND”

 

 

Het holo effect lakje dat jullie hier zien, is ook van het merk RdeL Young. Het effect van deze lak is echt geweldig. In het artikel kun je hier ook nog een video van terugzien, waarom je het effect heel goed ziet.

ESSIE || Playing Koi

essie-playing-koi

essie-playing-koi

Het laatste lakje in deze top 10 is weer een lakje van Essie, en dit lakje liet ik jullie ook al eerdere zien op Kimterstege, en dit lakje komt uit de herfst collectie van 2016. Van de 6 kleurtjes uit deze collectie was ik na het swatchen op slag verliefd op Playing Koi.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 6 januari 2017 / 10:14

    De zacht roze nagellak van Catrice is wel echt mijn favoriet! Ik verbaas mij nog steeds altijd over je mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *