NAGELLAK SWATCHES “NICOLE BY OPI” AM I MAKING MYSELF CLAIRE

Een tijdje geleden liet ik jullie in een “Nicole by OPI” shoplog al diverse mooie kleurtjes nagellak van dit merk zien. Vandaag laat ik jullie de nagellak swatches NICOLE BY OPI” Am I Making Mysels Claire zien. Kijken jullie gezellig mee!?

NAGELLAK NICOLE BY OPI – AM I MAKING MYSELF CLAIR 1

OVER NICOLE BY OPI

Het merk Nicole by OPI brengt exclusieve nagellak voor toegankelijke prijzen. De kwaliteit van deze collectie is hetzelfde als de kwaliteit van de hoofdcollectie, het verschilt is vaak de wat kleinere verpakking en de schappelijke prijs.

Nicole by OPI: voor en door sterren
OPI is onder ons vooral bekend door de diverse succesvolle samenwerkingen met Hollywood. In 2010 kwam de eerste echte Celebrity Collectie, in samenwerking met Justin Bieber. Dat was het begin van de consumentencollectie Nicole by OPI. Binnen mum van tijd uitverkocht bleek het een doorslaand succes te zijn. Daarnaast zien we in deze collectie nog samenwerkingen onder meer met Selina Gomez en met de cast van Modern Family.

DE NAGELLAK SWATCHES EN KLEUR

Swatches 1 – AM I MAKING MYSELF CLAIR 1

Swatches 3 – AM I MAKING MYSELF CLAIR 1

Am I Making Myself Claire is een lila pastel crème kleurige lak met een grijse ondertoon. Ik gebruikte voor de foto’s in dit artikel 2 lagen voor een mooie en intense kleurbeleving. Dit doe ik eigenlijk standaard als ik mijn nagels lak. Vaak is een enkele laag al dekkend, maar vind ik het resultaat mooier en dus intenser als je het aanbrengt in 2 of soms zelfs 3 lagen.

MIJN BEVINDINGEN

Swatches 2 – AM I MAKING MYSELF CLAIR 1

Swatches 4 – AM I MAKING MYSELF CLAIR 1

Normaal gesproken ben ik niet echt zo van de paars of lila tinten, maar toen ik dit kleurtje in het flesje zag wist ik dat het goed zat tussen ons. Dat komt grotendeels door de grijze ondertoon. De formule is goed, geen vetstrepen en eigenlijk voor iedereen een koud kunstje om aan te brengen.

De nagellak van Nicole by OPI is onder andere verkrijgbaar bij Voordeeldrogisterij. De prijs is variërend van  € 4,39 tot € 7,49. 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 25 april 2017 / 17:36

    De grijze ondertoon is ook precies wat ik zo mooi vind. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *