MUST SEE: Movies

Het leven draait niet alleen om beauty. Soms wil je ook gewoon lekker met je lelijke make-uploze bakkes op de bank liggen. Het liefst in een niet al te charmante pyjama, om nog maar niet te spreken van die grote zak chips die je in je eentje wegschuift. Bij dit soort momenten kunnen leuke films niet ontbreken. Heb je, net als ik soms, gewoon geen idee wat je kijken moet? Ik deel mijn filmtips vandaag met jullie!

Ik kijk regelmatig films. Soms in de bioscoop, maar vaak gewoon op bed met mijn laptop op schoot. Van romantiek tot actie, ik kijk het allemaal. Soms, in een gekke bui, waag ik mij zelfs aan een horrorfilm. Maar dan niet als het donker is, of als ik alleen thuis zou zijn. Hier onder een rijtje met wat films uit verschillende genres!

 

Little Miss Sunshine


Dit is zo’n fijne feelgood film! Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar het is een toffe film! Ze hebben ook veel (meer dan 60!!) prijzen gewonnen, dus dat zegt al wel genoeg.

Korte samenvatting

De film gaat over de familie Hoover, die niet helemaal goed functioneert. Vader is een strenge man die zijn eigen boek heeft over hoe je in een paar stappen succesvol wordt. Helaas is dit nog niet aangeslagen en zorgt moeder voor het geld. Het broertje weigert te praten tot hij wordt aangenomen als straaljagerpiloot en opa is verslaafd aan heroïne. Het kleine meisje Olive, is het zonnestraaltje in huis. Ze wil graag mee doen aan een miss verkiezing en krijgt deze kans als het meisje dat voor haar eindigt, gediskwalificeerd wordt. De film volgt de familie op hun reis naar de miss verkiezing.

The Notebook

Een bericht gedeeld door ISABEL (@93.xoxo_) op


Ik hoor jullie al zuchten. Ja ik hoor het echt. Maar serieus, als je deze film nog niet hebt gezien GA HEM KIJKEN. Echt waar. Dit is zo’n mooie film. En als je zo’n emotionele doos bent als ik, dan jank je alles bij elkaar en ga je deze film geweldig vinden.

Korte samenvatting

Allie en Noah leren elkaar kennen in de zomer. Allie is een welvarend meisje waar Noah veel minder geld heeft. Ze krijgen een relatie die de ouders van Allie niet goedkeuren. Allie verhuist naar New York en de relatie wordt beeindigd. Noah blijft brieven schrijven maar krijgt nooit reactie. Beide gaan ze verder met hun leven tot ze elkaar weer ontmoeten vlak voor Allie zou trouwen. Meer ga ik niet vertellen, maar het einde is zo mooi.

The Interview


Houd je van flauwe humor? Dan is dit zeker een film voor jou. Dit is er eentje die zelfs zonder een glas wijn oprecht grappig is. De humor is wel echt flauw en tijdens het kijken ben ik ook regelmatig stuk gegaan. Leuk om je verstand even op 0 te zetten.

Korte samenvatting

David Skylark heeft zijn eigen populaire praatprogramma, Skylark Tonight. Voor zijn programma weet hij een interview te regelen met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. Ook wordt hij door de CIA benaderd met de vraag of ze hem willen vermoorden tijdens dit interview. Uiteindelijk worden David en Kim een soort van vrienden. De film is super flauw en echt leuk om gewoon eens gezien te hebben.

Annabelle


Horror films kijk ik alleen als ze niet te gruwelijk zijn. Bloed, ranzigheid en ohja, bloed, daar maak je mij niet blij mee. Maar Annabelle vind ik een toffe film! Spoiler alert, er gaan mensen dood, maar er wordt niet gruwelijk afgeslacht met messen en rondvliegende ledematen.

Korte samenvatting

John en Mia zijn in verwachting van een kindje en Mia krijgt van haar man de pop Annabelle. Het is een pop die moeilijk te vinden is. In een nacht wordt er bij de buren een dubbele moord gepleegd en op het moment dat John weg is, wordt ook Mia neergestoken door de twee. De vrouw pleegt zelfmoord en haar bloed drupt over de pop. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen. De pop wordt weggegooid, het stel verhuist maar de pop blijft maar terugkomen.

The Hitman’s Bodyguard


Van deze film zag ik laatst de trailer in de bioscoop. Ik zei gelijk dat ik daar wel graag heen zou willen. En dat kan bijna, 17 augustus komt hij in de bioscoop. Ik houd wel van een beetje spanning en actie (en Ryan Reynolds) en aan de trailer te zien, zit dat zeker wel in deze film.

Korte samenvatting

“Michael Bryce is een van de beste bodyguards ter wereld. Maar als een van zijn belangrijkste klanten onder zijn ogen wordt vermoord, helaas niet meer. Om zijn status terug te krijgen moet hij een nieuwe klant aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid. Kincaid moet getuigen tegen een van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich.
De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt.”

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen welke films ik aanraders vind. Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar daar zal ik jullie nu niet mee vermoeien.

Wat is jullie lievelingsfilm?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *