Morphe Dare To Create Holiday Collection

Vandaag kreeg ik een GEWELDIGE box met de Morphe Dare To Create Holiday Collection! Ik wil jullie graag de inhoud van de box nog even laten zien, en wat informatie over de launch geven. Ben jij benieuwd naar de collectie? Lees dan snel verder.

De PR box

De PR box is natuurlijk niet te koop. Maar hier kun je wel de verpakkingen goed in zien, het hele merk heeft natuurlijk een re-design gehad. Hierdoor ziet alles er een stuk luxer en méér high-end uit. Zelf vind ik de verpakkingen echt prachtig! De heb bijna de hele Morphe Dare To Create Holiday Collection ontvangen. Slechts een paar lippies niet. Maar de hele collectie bestaat uit:

  • 39A Dare To Create Eyeshadows Palette met 39 matte en shimmer shadows ($32)
  • 15D Day Slayer Eyeshadow Palette met 15 warme matte en shimmer shadows ($15)
  • 15N Night Master Eyeshadow Palette met 15 koele matte en shimmer shadows ($15)
  • Paint The Town Plush Liquid Lip Collection – beschikbaar in nude en rood ($12)
  • Daring Metallic Liquid Lip – beschikbaar in 5 kleuren ($12)
  • Bling It On Rose Gold Brush Collection ($79)

 

Bling It On Rose Gold Brush Collection

De brush set is echt prachtig! Zelf ga ik het gebruiken als een display piece. Aangezien de set wat generic brushes bevat. Waaronder: deluxe tapered powder brush, contour blender brush, deluxe angled brush, pro-firm blending fluff brush, round crease brush and angled brow/spoolie brush

Paint The Town Plush Liquid Lip Collection & Daring Metallic Liquid Lip

De collectie bevat een Paint The Town Plush Liquid Lip Collection, deze is beschikbaar in nude en rood. Zelf heb ik de nude set! Daarnaast zijn er ook 5 Daring Metallic Liquid Lipsticks. Ik heb de kleuren Spotlight en Lustre.

 

15D Day Slayer Eyeshadow Palette

Dit is echt mijn favoriet uit de colletie! Kijk wat een prachtige warme kleuren. Ik ben altijd al al fan van Morphe’s shadows. Maar sinds het Jaclyn palette is de kwaliteit nóg een beetje beter – terwijl de prijzen nog steeds betaalbaar zijn. Het palette bevat zowel matte als shimmer kleuren.

 

15N Night Master Eyeshadow Palette

Dit is het tweede palette, met de koelere kleuren. Perfect voor een nacht- en uitgaanslook. Het palette bevat zowel matte als shimmer kleuren.

39A Dare To Create Eyeshadows Palette

Tot slot het palette met 39 kleuren. Het palette bevat 7 grote, matte, transitie kleuren. En 32 kleuren van normale grote – deze zijn matte en shimmery. Dit palette is  het meest veelzijdige omdat het neutrale, donkere en felle kleuren bevat.

 

Waar en wanneer?

De collectie launched op 7 november as. op zowel de webshop als de Morphe Store in Burbank. De kans is aanwezig dat Beautybay, Boozyshop en/of the Makeupspot het ook gaan aanbieden. Maar dan wel pas later.

 

Wat is jouw favoriete item uit de collectie?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

3 Reacties

  1. 31 oktober 2017 / 23:20

    Geweldige producten zijn het! Wat een pigmentatie en de kwasten zijn echt een plaatje :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *