Morphe Brushes is één van mijn favoriete merken. In het afgelopen jaar heb ik dan ook drie palettes gekocht van het merk, en afgelopen week kreeg ik een geweldig perspakketje van Morphe zelf. Hierin zaten nog eens zeven palletes en een heleboel brushes. Dit pakketje heb ik ontvangen om looks mee te maken op mijn Instagram. Vandaar dat het mij wel leuk leek om eens een Morphe Brushes Stash te laten zien! Ben jij benieuwd wat ik allemaal heb van het merk? Kijk dan vooral verder.

Morphe Brushes 9BZ

Morphe Brushes 9BZ – Bronzer

Laat ik maar meteen beginnen met mijn nieuwste aanwisten uit het perspakketje van Morphe Brushes. Allereerst ontving ik dit Face Palette. In dit palette zitten negen verschillende kleuren bronzers, zowel matte als shimmers en verschillende ondertonen. Ideaal voor de zomer en ik kan niet wachten om dit palette te gebruiken.

Morphe Brushes 9B

Morphe Brushes 9B – Blushes

Next up, ook een Face Palette. Deze keer met negen verschillende soorten blushes, zowel cooltone als wat warmere kleuren. Ook in dit palette vind je matte, satin en shimmer kleuren. Zelf hou ik daar wel van, zo kan je elke dag een beetje wisselen!

Morphe Brushes 9C

Morphe Brushes 9C – Highlight & Contour

Door naar het een-na-laatste Face Palette, de Highlight en Contour Palette. Dit palette bevat drie lichte kleuren, een wat meer beige poeder, een highlighter en verder een aantal contour kleuren. Zelf had ik graag een nog íets lichtere poeder en highlighter gezien. Desalniettemin is dit palette erg mooi en je kan het gebruiken voor meerdere huidskleuren.

Morphe Brushes 15CON

Morphe Brushes 15CON – Concealer

Op naar het laatste Face Palette. Dit is een palette vol met 15 verschillende kleuren concealers, ideaal voor (beginnende) makeup artists of voor als je graag shaped met cream producten.

Morphe Brushes 35W

Morphe Brushes 35W- Warm Color

Dit palette is ook een van mijn nieuwste aanwisten – vol met allerlei warme tinten (en een enkeling koel). Wederom een palette vol met verschillende finishes. Wat ik erg mooi vind zijn de zachte kleurtjes en die iets fellere op de bovenste drie rijen in dit palette. Hierdoor kan je een lekkere zomerse look creëren. Maar wil je een iets extremere look, dan ga je voor de onderste twee rijen. Dit palette is dus eigenlijk alles wat je nodig hebt, heel de zomer lang!
Morphe Brushes 35N

Morphe Brushes 35N- Color Matte Palette

Op naar de volgende aanwist. Dit palette lijkt best wel erg op de vorige, maar toch niet helemaal.  Dit palette bevat enkel matte kleuren, een musthave als je van matte looks houdt.Verder is dit palette vrijwel hetzelfde. En geldt het verhaal met de drie bovenste rijen voor een zomerlook, en de onderste twee voor een nachtlook ook nog helemaal. Zeker een leuk palette om te hebben als je een matte-lover bent!

Morphe Brushes 35O Matte

Morphe Brushes 35O- Natural Glow All Matte

We zijn bij het top-selling palette van Morphe beland, het 35O Natural Glow palette! Dit is de All Matte variant die ik onlangs heb aangeschaft. Het zijn exact dezelfde kleuren als het 35O palette, maar dan dus alle kleuren matte. Heel erg fijn, want ik heb mijn originele palette he-le-maal gebutchered, oops :)

Morphe Brushes 35O Shimmer

Morphe Brushes 35O- Natural Glow All Shimmer

Ennnn, als dat nog niet genoeg was heb ik ook het 35O All Shimmer palette aangeschaft – cuz who doesn’t love some shimmer? Dit palette is echt mijn nieuwe baby en ik ben benieuwd of de kleuren net zo buttery en goed gepigmenteerd zijn als de shimmery kleuren in het originele palette! Hier komt zeker nog een update over.

Morphe Brushes 35O

Morphe Brushes 35O- Natural Glow

Arme 35O palette, used and abused. Dit palette is echt goed gebruikt door mij! Het was mijn allereerste Morphe palette ooit en ik heb ‘m meteen bij de eerste order kunnen doen (voordat de 35O hype begon). Dit palette is telkens weer uitverkocht en ik snap zeker wel waarom. De kleuren zijn echt bae! Bekijk hier mijn review van dit palette.
Morphe Brushes 35P

Morphe Brushes 35P- Color Plum

Ook dit palette ligt dicht bij mijn hart, ik hou namelijk echt van paars. En met dit palette heb je genoeg keuze! Zowel koele als wat warmere kleuren zitten in dit palette wat ervoor zorgt dat je een complete look kunt creëren, zowel neutral als wat meer funky.

Morphe Brushes 35B

Morphe Brushes 35B- Color Glam

Last but not least, het 35B palette (die ik dubbel kreeg in mijn perspakketje). Wat ik fijn vind aan dit palette is dat je jezelf kunt forceren om meer kleur te gaan gebruiken. Ik bleef namelijk erg veel in de neutrals en kocht dit palette voor mijn 100daysofmakeup. Door dit palette kun je een regenbooglook maken, maar ook simpel een pop of colour toevoegen aan je look. Als je wat meer wilt gaan experimenteren met kleuren, is dit het palette voor jou!

Morphe Brushes Eye Brushes

Morphe Brushes – Eye Brushes

Deze brushes heb ik ook allemaal gekregen in mijn perspakketje, en ik kan niet wachten om ze allemaal te proberen! Hier alle brushes op een rijtje: MB27, MB23, MB18, MB25, , MB11, M433, M326, M412, M222 & M333

Morphe Brushes Face Brushes

Morphe Brushes – Face Brushes

Hetzelfde geldt voor deze face brushes. Ze zijn brand new, en ik wil ze heel erg graag gaan proberen, woohoo! Hier alle brushes op een rijtje: MB8, MB12, M439, M436, M459 & M458

 

Waarom Morphe?

Morphe Brushes is goedkoop, heel goedkoop. Alle palettes die ik heb zijn tussen de $14,99 en $22,99, de brushes variëren van een paar dollar tot tientallen dollars.  Daarnaast zijn ze kwalitatief heel erg goed, en staan ze wat mij betreft in het rijtje van Anastasia Beverly Hills, Makeup Geek, Benefit en Urban Decay. Je krijgt dus veel goeds voor de prijs, alleen de verpakkingen zijn iets minder. But I couldn’t care less… Morphe is een geweldig merk als je op een budget bent, of als je goedkoop een visagie starterskit wilt opbouwen.

Zelf bestel ik Morphe vaak via de website MorpheBrushes.com, zij verzenden naar Nederland en hier heb je het meeste keuze maar wel kans op invoerkosten, waardoor het duurder wordt. Je kunt natuurlijk ook bij Boozyshop.nl bestellen, dit doe ik namelijk ook vaak! Het is een van mijn favoriete webshops.

  Love it? Laat het mij weten!