REVIEW: MOROCCANOIL Thickening Lotion

Iedereen kent Moroccanoil van hun geweldige producten voor hair & body. Zo kwam Moroccanoil ook met een thickening lotion. En iedereen is er dol op! Dus ik besloot om mijn flinter dunne haar om te toveren tot die mooie volle haarbos. Did it work? lees dan snel verder!

Ik heb al een aantal haar oliën en haar maskertjes gebrobeert van Moroccanoil en altijd met succes! Die geuren zijn overheerlijk en het resultaat is overweldigend. Daarom besloot ik om dit ook een kans te geven. Nu had ik geen high hopes maar een verschil wou ik toch wel zien. Want zoals sommige schuimpjes en shampoo’s beloven heb je achteraf nog steeds hetzelfde en jawel platte en dunne haar.

Mijn eerste indruk was natuurlijk de geur. Die overheerlijke zachte bloemen geur. Net zoals we gewoon zijn van Moroccanoil. De textuur was ook heel erg aangenaam. Een beetje in mijn handpalm en zo verdelen over mijn handdoek droge haren. Van de wortel tot de puntjes, staat op het flesje. De lotion trekt meteen in je haren en voelt helemaal niet vet of zwaar aan. Gewoon föhnen zoals je dat anders doet en KLAAR! Zoals vermeld op het flesje zou je dan een weelderige vollere look krijgen. Een zichtbaar volume.

Mijn tweede indruk was: WAT EEN VOLUME! De geur blijft de hele dag zitten en daar kreeg ik ook een aantal complimentjes over maar natuurlijk zoals altijd blijft het volume bij mij niet de hele dag zitten. Dat vond ik natuurlijk wat spijtig. Dus besloot ik het gewoon nog eens te proberen en met net ietsjes meer product. Deze keer bleef het gewoon een hele werkdag. Mijn haar voelt zacht, glanst echt super, ruikt gewoon overheerlijk en lekker bouncy. Kortom dat volume wat ze beloven is er! Ben ik tevreden? yes. Je krijgt er niet meer haar door maar het voelt en lijkt gewoon wat voller en dat is al meer dan genoeg voor mij.

Before

After

If it looks good it feels good!

En zoals ik al zei heet Moroccanoil een heel assortiment aan haar en body producten op hun onlineshop die ik persoonlijk zalig vind. Ik kocht de Moroccanoil Thickening Lotion via Haarshop.nl en kreeg het de volgende werkdag al gewoon in de bus. Jeej! wat hou ik van snelle service!

Geef jij deze eens een kans?

Ik ben wel eens benieuw naar jullie trucjes voor dat volume in je haren, zonder extensions weliswaar. Tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 13 september 2017 / 13:50

    Inderdaad Kelly, het lijkt zeker een stuk voller. Ik heb van mezelf best dun haar, dus ga het denk ik wel proberen :) eens kijken wat het effect is haha.

  2. 1 september 2017 / 14:10

    Het lijkt inderdaad op de foto een stuk voller, ik ben benieuwd wat het voor mijn haar zou doen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *