Hey loves! Afgelopen week was ik aanwezig bij het MooiPR Happy Day event. Natuurlijk heb ik wat mooie foto’s kunnen maken van onder andere Swarovski, Mi Moneda,  OPI, MUA en Omoda (en natuurlijk wat hapjes). Mocht je dus benieuwd zijn naar deze persdag? Kijk dan vooral verder.

Het was echt een prachtige avond met mooie merken, ik heb een aantal leuke nieuwe producten ontdekt. En in de goodiebag zat een Infinity kettinkje van Swarovski en we mochten een ketting van Mi Moneda ontwerpen. Deze word binnenkort toegezonden zodra deze klaar is. Hou dus vooral mijn Instagram in de gaten als je die wilt zien, daar zal ik zeker een fotootje plaatsen! Al met al was de MooiPR Happy Day een geslaagde dag, heel erg bedankt MooiPR. Enjoy the pictures <3

MooiPR Happy Day

MooiPR Happyday-1 MooiPR Happyday-2 MooiPR Happyday-3 MooiPR Happyday-4 MooiPR Happyday-5 MooiPR Happyday-6 MooiPR Happyday-7 MooiPR Happyday-8 MooiPR Happyday-9 MooiPR Happyday-10 MooiPR Happyday-11 MooiPR Happyday-12 MooiPR Happyday-13

schoen-1 MooiPR Happyday-14 MooiPR Happyday-15

Aankomende week heb ik weer een aantal events! Willen jullie liever een plog of een vlog zien? Laat het vooral eventjes weten in de comments hieronder. Dan kunnen jullie dat zeker verwachten. En zoals ik al zei, hou vooral mijn Instagram in de gaten -hier plaats ik meestal meteen een foto als ik op een event ben. Altijd leuk toch?

Fijne zondag, xo

  Love it? Laat het mij weten!