Mint & Grijs of Roze & Wit?

Daaaaar gaan we weer…. Ken je nog “de jurk” uit 2015 waar heel het internet van op stelten stond? Nu is er weer een foto opgedoken waar mensen 2 verschillende dingen zien. Roze en wit, of is de schoen mint met grijs?

Ik ben heel erg benieuwd welke kleur jij ziet, laat het me weten in de poll hieronder! Zelf zie ik mint met grijs.

[socialpoll id=”2466265″] Gelukkig is er deze keer een simpel antwoord: de foto was met flash genomen waardoor de kleuren wat donkerder lijken. De sneakers zijn dus in het “echt” roze met wit.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *