Vandaag kijk ik met jullie terug op 3 jaar bloggen, in die tijd heb ik al heel wat nail arts en nagellak swatches gemaakt. Het archief van Blog & Beauty is rijkelijk gevuld met adembenemende nail arts, maar ook met hilarische swatches die het ronde archief ( de prullenbak ) verdienen. Kijken jullie mee naar mijn nagellak archief!

NAIL ART

Ik begin met een paar leuke weetjes over mij. Al vanaf het begin dat ik blog, ben ik bezig met nagellak en nail art. Natuurlijk zoals in elk vak moet je ook hierin groeien. Maar wat zo grappig is, is dat ik toen dacht dat ik het best goed deed. Maar als ik er nu op terug kijk, had ik toen nog heel veel te leren. Niet alleen de nail art, maar alles er omheen, het lakken, het afwerken, de foto’s. Als jullie meekijken snappen jullie vast wel wat ik bedoel.

Mijn LELIJKSTE nail art:

Ik begin maar met mijn lelijkste nail art, dan zijn jullie het misschien aan het eind van het artikel alweer vergeten, omdat er een mooiere nail art achter aan kwam. Dit doe ik ook voor jullie, om nachtmerries te voorkomen. Want mijn lelijkste, zeker één van mijn lelijkste nail arts is de Pink Studs nail art. Wat bezielde mij? Wat was is destijds trots op deze nail art. Het concept is leuk, het design ook, maar meisje ( ik praat even tegen mezelf ) wat wilde je hiermee bereiken? Het ziet er naar uit dat ik iedereen wilde wegjagen van mijn blog door dit publiekelijk te delen. Een nail art met mooie roze kleuren is prima, de 3D stickers zijn mooi en de studs maken het helemaal af. Maar kom op, die nagels en mijn nagelriemen. En kijk vooral even naar de afwerking op mijn ringvinger. De 3D sticker is alles behalve het model van mijn nagel. Blijven oefenen, kan geen kwaad.

Pink Studs

Mijn MOOISTE nail art:

Ok, nadat ik mezelf genoeg belachelijk heb gemaakt heb ik ook best een aantal mooie nail arts gemaakt. Misschien zijn het niet eens de mooiste uit mijn archief, maar ik heb er vooral veel plezier aan beleefd. Als eerste een nail art uit de Challenge Of The Month waar ik met een aantal meiden aan meedeed. Het thema was destijds COTM Fashion. De nail art moest gemaakt zijn met ‘Metallic Filigree Sticker’ en fashion gerelateerd. Moeilijke opdracht, maar wat leuk. Mijn nail art heeft een Afrikaans tintje gekregen, en ik vind hem Fashion-waardig.

COTM Fashion

Een tweede nail art die ik mooi vond om te maken is de DIY Burned Paper. Hoewel ik op deze nail art maar slechts 1 reactie heb gekregen, ben ik er nog steeds best trots op en vind ik het resultaat toch mooi. De nail art lijkt op stukjes verbrand papier, heb je dit nog nooit gedaan en vind je het leuk om bezig te zijn met nail art, dan zou ik dit zeker eens doen.

Burned Paper

NAGELLAK

Mijn LELIJKSTE swatches:

Ik had een paar hele leuke en vrolijke nagellakjes aangeschaft, en in het artikel Only You Swatches liet ik jullie de 4 kleuren zien. De kleuren zijn mooi, en nu de zomer er weer aankomt wil ik ze er ook gelijk bij pakken. Ik was eigenlijk al vergeten dat ik ze had. Maar, “Oh my god” kijk die nagels. Ten eerste zijn ze te lang, niet echt en hadden ze op zijn minst 2 weken voordat ik deze foto nam al bijgewerkt moeten worden. En een Cuticle Oil is hier ook niet overbodig. Wat een uitgroei, als ik er nu naar terugkijk schaam ik me dat ik dit met jullie gedeeld heb.

Only You Swatches

Mijn MOOISTE swatches:

Ok, ik heb niet alleen lelijke nagellak swatches gemaakt, al doende leert men. En ik ben nu ook veeleisend als het gaat om mijn foto’s. Ik plaats niet zomaar meer een hand met een leuk gekleurd lakje op mijn nagels. Vandaag de dag steek ik hier veel meer tijd in, en dat is te zien. Een oud lakje die ik ook erg mooi vind is de HEMA Special Effect Holographic, en dan met name de Gold. Wat een prachtige kleur en de foto is ook mooi gelukt.

Hema Holographic Gold

Nog één van mijn mooiste swatches en ook wat recenter is die van Andreia HybridGel Fusion Color. De lakjes zijn heel erg mooi, en vooral de paarse lak met de kleine shimmer deeltjes. En je kunt zien dat ik vorderingen heb gemaakt in mijn werk. Niet alleen de productfoto’s zien er beter uit, maar ook de swatch foto’s. Je kunt zien dat mijn nagelriemen verzorgd zijn en de lak is mooi binnen de lijnen. Ik zou haast zeggen een perfecte afwerking.

Andreia HybridGel Fusion Color

Dit waren mijn mooiste en lelijkste nail art en nagellak swatches. Ik hoop dat jullie vandaag weer met plezier hebben meegelezen en tot de volgende keer.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat, en laat vooral weten wat jij van mijn creaties vindt.

1 iemand vindt deze post ook leuk!