Mijn nagellak archief

Vandaag kijk ik met jullie terug op 3 jaar bloggen, in die tijd heb ik al heel wat nail arts en nagellak swatches gemaakt. Het archief van Blog & Beauty is rijkelijk gevuld met adembenemende nail arts, maar ook met hilarische swatches die het ronde archief ( de prullenbak ) verdienen. Kijken jullie mee naar mijn nagellak archief!

NAIL ART

Ik begin met een paar leuke weetjes over mij. Al vanaf het begin dat ik blog, ben ik bezig met nagellak en nail art. Natuurlijk zoals in elk vak moet je ook hierin groeien. Maar wat zo grappig is, is dat ik toen dacht dat ik het best goed deed. Maar als ik er nu op terug kijk, had ik toen nog heel veel te leren. Niet alleen de nail art, maar alles er omheen, het lakken, het afwerken, de foto’s. Als jullie meekijken snappen jullie vast wel wat ik bedoel.

Mijn LELIJKSTE nail art:

Ik begin maar met mijn lelijkste nail art, dan zijn jullie het misschien aan het eind van het artikel alweer vergeten, omdat er een mooiere nail art achter aan kwam. Dit doe ik ook voor jullie, om nachtmerries te voorkomen. Want mijn lelijkste, zeker één van mijn lelijkste nail arts is de Pink Studs nail art. Wat bezielde mij? Wat was is destijds trots op deze nail art. Het concept is leuk, het design ook, maar meisje ( ik praat even tegen mezelf ) wat wilde je hiermee bereiken? Het ziet er naar uit dat ik iedereen wilde wegjagen van mijn blog door dit publiekelijk te delen. Een nail art met mooie roze kleuren is prima, de 3D stickers zijn mooi en de studs maken het helemaal af. Maar kom op, die nagels en mijn nagelriemen. En kijk vooral even naar de afwerking op mijn ringvinger. De 3D sticker is alles behalve het model van mijn nagel. Blijven oefenen, kan geen kwaad.

Pink Studs

Mijn MOOISTE nail art:

Ok, nadat ik mezelf genoeg belachelijk heb gemaakt heb ik ook best een aantal mooie nail arts gemaakt. Misschien zijn het niet eens de mooiste uit mijn archief, maar ik heb er vooral veel plezier aan beleefd. Als eerste een nail art uit de Challenge Of The Month waar ik met een aantal meiden aan meedeed. Het thema was destijds COTM Fashion. De nail art moest gemaakt zijn met ‘Metallic Filigree Sticker’ en fashion gerelateerd. Moeilijke opdracht, maar wat leuk. Mijn nail art heeft een Afrikaans tintje gekregen, en ik vind hem Fashion-waardig.

COTM Fashion

Een tweede nail art die ik mooi vond om te maken is de DIY Burned Paper. Hoewel ik op deze nail art maar slechts 1 reactie heb gekregen, ben ik er nog steeds best trots op en vind ik het resultaat toch mooi. De nail art lijkt op stukjes verbrand papier, heb je dit nog nooit gedaan en vind je het leuk om bezig te zijn met nail art, dan zou ik dit zeker eens doen.

Burned Paper

NAGELLAK

Mijn LELIJKSTE swatches:

Ik had een paar hele leuke en vrolijke nagellakjes aangeschaft, en in het artikel Only You Swatches liet ik jullie de 4 kleuren zien. De kleuren zijn mooi, en nu de zomer er weer aankomt wil ik ze er ook gelijk bij pakken. Ik was eigenlijk al vergeten dat ik ze had. Maar, “Oh my god” kijk die nagels. Ten eerste zijn ze te lang, niet echt en hadden ze op zijn minst 2 weken voordat ik deze foto nam al bijgewerkt moeten worden. En een Cuticle Oil is hier ook niet overbodig. Wat een uitgroei, als ik er nu naar terugkijk schaam ik me dat ik dit met jullie gedeeld heb.

Only You Swatches

Mijn MOOISTE swatches:

Ok, ik heb niet alleen lelijke nagellak swatches gemaakt, al doende leert men. En ik ben nu ook veeleisend als het gaat om mijn foto’s. Ik plaats niet zomaar meer een hand met een leuk gekleurd lakje op mijn nagels. Vandaag de dag steek ik hier veel meer tijd in, en dat is te zien. Een oud lakje die ik ook erg mooi vind is de HEMA Special Effect Holographic, en dan met name de Gold. Wat een prachtige kleur en de foto is ook mooi gelukt.

Hema Holographic Gold

Nog één van mijn mooiste swatches en ook wat recenter is die van Andreia HybridGel Fusion Color. De lakjes zijn heel erg mooi, en vooral de paarse lak met de kleine shimmer deeltjes. En je kunt zien dat ik vorderingen heb gemaakt in mijn werk. Niet alleen de productfoto’s zien er beter uit, maar ook de swatch foto’s. Je kunt zien dat mijn nagelriemen verzorgd zijn en de lak is mooi binnen de lijnen. Ik zou haast zeggen een perfecte afwerking.

Andreia HybridGel Fusion Color

Dit waren mijn mooiste en lelijkste nail art en nagellak swatches. Ik hoop dat jullie vandaag weer met plezier hebben meegelezen en tot de volgende keer.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat, en laat vooral weten wat jij van mijn creaties vindt.

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

8 Reacties

 1. Carla
  29 maart 2017 / 20:35

  Van wat voor merk is de paarse lak? Pretty!

  • 29 maart 2017 / 22:46

   Dank je wel! Zoals in het stuk geschreven staat (met een link naar het originele artikel) is de lak van Andreia HybridGel Fusion Color. Via de link kan je meer lezen over deze kleur.

 2. 29 maart 2017 / 10:21

  Burned paper vind ik een van de mooiste!

  • 29 maart 2017 / 22:47

   Dank je, dat kijk ik ook met een goed gevoel op terug.

 3. Tiny
  28 maart 2017 / 21:09

  Ik snap wat je bedoelt ,maar belachelijk heb je jezelf nooit gemaakt ,ik heb je meegemaakt vanaf het begin
  En vond toen die nagels echt stoer en met mij waren er vast meer
  Maar alle begin is moeilijk en jij deed je best ik had het niet gekund
  Daarna heb ik echt hele mooie nagels bij jou gezien ben er wel eens jarloers op geweest
  Er zijn ook acties geweest waar iedereen op kon stemmen ,daar scoorde je best hoog en dat was ook van jou beginperiode
  Nu wil ik het niet allemaal goed praten hoor
  Maar hoe zijn de andere bloggers begonnen ?
  Wat het mooiste aan jou is je openheid. Eerlijkheid ,je bent meegaand en je houd rekening met iedereen
  Dat is mooier dan al die nagels , en er valt heel veel te lezen in je blog
  Daarom ben ik je grootste blogfan

  • 29 maart 2017 / 22:48

   Dank je wel voor je lieve comment. Altijd leuk om te horen dat je blog met zoveel plezier gelezen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *