MAX & MORE Nagellak en accessoires

Ik ga geregeld naar de Action, en ik kom 9 van de 10 keer niet met lege handen thuis. Ik vind het altijd erg leuk om er rustig rond te snuffelen bij de woonaccessoires. Waar je mij niet zo gauw treft is bij het beauty schap. Wel bij de huidverzorging, maar niet of nauwelijks bij de oogschaduw, nagellakjes etc. Raar he, en dat voor een beautyblogger. Maar wie dat wel doet is mijn schoonmoeder, en zij nam het volgende setje voor me mee.

Max and More Red voordeelset

Wat ook echt wel even gezegd mag worden is dat ik een ontzettende goede band heb met mijn schoonmoeder. Ik zou haar voor geen goud willen missen. We kennen elkaar door en door en hebben vaak aan een half woord genoeg. Zo kent zij mijn liefde voor nagellak in het algemeen, maar vooral voor rode nagellak. Toen zij dit setje bij de Action zag liggen dacht ze meteen aan mij. Ik heb het setje uitgeprobeerd en vandaag deel ik het met jullie.

Het setje bestaat uit een glasvijl, nail polish remover pads en nagellak.

NAIL POLISH REMOVER PADS

Max and More Red

De nagellak remover pads zitten met 32 stuks in een zwart rond doosje verpakt. De ultradunne schijfjes zijn doordrenkt met nagellakremover. En de geur is niet overheersend, zoals nagellakremover vaak is. Dat riep bij mij de eerste vraagtekens op, zou het dan wel werken.

Omdat de wattenschijfjes ultradun zijn en vol zitten met de remover, plakken ze als het ware aan elkaar vast, waardoor je er goed op moet letten dat je niet meerdere wattenschijfjes te pakken hebt. En dat verneem je niet zo gauw, want ze zijn echt dun.

Maar doen ze hun werk? Die dag droeg ik een nude kleur op mijn nagels, deze kleur ging er redelijk goed en redelijk snel af. In totaal heb ik voor beide handen 2 wattenschijfjes gebruikt. Erg zuinig in gebruik dus. Eerst vond ik het een beetje plakkerig aanvoelen, maar de lak verdween mooi van mijn nagels en daarna waren mijn nagelriemen niet zo uitgedroogd als wel vaker bij een ‘normale’ nagellak remover.

Om goed te testen heb ik natuurlijk de wattenschijfjes ook geprobeerd bij de lak die erbij kwam, een rode lak. En daar loert het grote gevaar. We weten allemaal dat rood een hardnekkige kleur is om te verwijderen. Inderdaad, hier hadden de wattenschijfjes iets meer moeite mee. De rode lak kwam er na een aantal nagels aan de andere kant doorheen waardoor mijn hand wat rood werd. Op het eind heb ik een extra schijfje gebruikt om nagels en nagelriemen/vingers van de laatste restjes te ontdoen.

Conclusie

Voor een budgetprijs is dit een prima oplossing. Het is ook handig om mee te nemen in je handtas of tijdens je vakantie. Verwijderd prima lichte kleuren, maar heeft iets meer moeite met diepe kleuren of glitters.

GLASVIJL

Max and More Red

Bij het setje zat ook een glasvijl. Hier heb ik er meerdere van in huis. En ik gebruik ze graag, want een glasvijl heeft een vele fijnere structuur. Daardoor is een glasvijl beter voor je nagels. Met een glasvijl vijl je de nagelrand dicht vijlt, met een grove vijl beschadig je de nagelrand veel sneller. Wist je trouwens dat je tijdens het vijlen een bepaalde richting moet aanhouden? Vijl nooit van links naar recht want dan beschadig je de nagel. Doe je dit wel, dan zul je merken dat je nagel eerder haakjes of scheurtjes vertoont. Met een glasvijl kan je maar 1 kant op vijlen en dat geeft dus al een beetje bescherming. Ook vijlt het heel geleidelijk en laat als eindresultaat een mooie gladde nagelrand zonder haakjes achter.

Conlusie

Ik heb allerlei vijlen in huis, en gebruik ze allemaal wel eens. Maar een glasvijl is toch wel mijn favoriet. Het resultaat is gewoon heel mooi en fijn. Ken je dat ramp scenario, dat je een haakje aan je nagel hebt en ermee vast zit in je panty. Vijl je nagels gerust met een glasvijl en haal ze daarna over je panty. Nee dit is geen spelletje ‘truth of dare’, ik beloof je dat je geen ladder in je panty krijgt.

NAIL POLISH

Max and More Red

Dit setje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder nagellak. En ik heb het geluk om weer een rode nagellak aan mijn bestaande stash toe te mogen voegen. De nagellak zit in een mooi flesje met een inhoud van 13 ml, en dat is best veel. De verpakking vind ik erg mooi. Maar zoals altijd gaat het natuurlijk om de lak, en niet geheel onbelangrijk, het kwastje. Bij het openen van het flesje merkte ik al gauw op dat er een fabrieksfoutje zit bij het kwastje. Het kwastje zelf is mooi breed, maar niet alle haartjes zitten bij elkaar vastgebonden. Er zitten een paar verdwaalde haartjes aan de buitenkant, die ik eerst moest verwijderen.

Conclusie

Het kwastje werkt wel prettig en waaiert mooi uit. De lak dekt redelijk, maar heeft wel een aantal lagen nodig voor een verfijnd resultaat. Na 1 dag merkte ik wel dat dit geen lak is die erg lang en goed blijft zitten. Ga er niet vanuit dat deze lak dagen goed blijft zitten. Maar daar is de prijs ook naar.

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS

Max and More Red voordeelset

De producten van Max & More zijn verkrijgbaar bij de Action. Max & More is een budgetmerk. Dit setje kreeg ik zoals ik in het begin van het artikel al schreef van mijn schoonmoeder. Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar mag je dan wel vragen om de prijs? Hoe ondankbaar is of lijkt dat? Ik heb gelukkig zo’n schoonmoeder waar je alles aan kunt vragen, ook dit soort vragen. En ik kan je dus vertellen dat dit setje verkrijgbaar is voor € 1,95 en dan heb je een vijl, nail polish remover en een nagellak.

SWATCHES

Natuurlijk heb ik ook swatches van de nagellak gemaakt. Als accentnagel heb ik op de ringvinger nagel glitter poeder aangebracht en rhinestones.

Max and More Red voordeelset

Max and More Red voordeelset

Wij zouden het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

3 Reacties

 1. 21 januari 2017 / 07:01

  Prachtige kleur nagellak en jammer dat het niet zo lang mooi blijft.
  Leuk en fijn dat jij een lieve schoonmoeder hebt ;-)

  Xoxo

 2. 17 januari 2017 / 17:24

  Word wel vrolijk van jou prachtige rode nagels. Leuk!

 3. 17 januari 2017 / 14:05

  Ik ben zelf niet zo’n drager van rode nagellak, maar het setje ziet er zeker niet slecht uit! Ik ben het meest fan van remover in een potje, maar zo’n handig doosje met remover pads is ook niet verkeerd! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *