GUIDE: Mascara brushes

Ik heb een “kleine” verzameling mascara’s. Een verslaving? Zo hebben we er allemaal toch wel een?! Komt er een nieuwe uit dan test ik ze meteen. Door al de verschillende mascara brushes krijg je dan ook verschillende effecten of looks op je lashes wat het weer extra speciaal maakt. Ik heb een paar favoriete mascara brushes die het best bij mij passen. Benieuwd naar de jouwe? Kijk dan snel mee.

At first geloofde ik het verschil in mascara brushes totaal niet en gebruikte ik altijd dezelfde mascara. Na een paar keert testen van verschillende mascara’s zag het verschil wel. En vond ik ook meteen mijn favoriete mascara brush voor de perfecte wimpers. Dit was de start van mijn verslaving haha! Maar weet jij eigenlijk wel welke mascara brush de perfect combo is voor jou? Allemaal mooie verpakkingen met namen zoals “Ultimate Volume” of “Feather Falsies” maar zonder enige handleiding.

Let’s try these babies!

Eerst zeg ik er eventjes bij dat ik bij elke mascara brush dezelfde mascara heb gebruikt omdat niet elke formule van mascara hetzelfde is.

Dit is de mascara brush die ik dagelijks gebruik. Het volle borsteltje geeft een naturel look en zorgt een klein beetje dat je wimpers langer gaan lijken. Dus fijne maar lange wimpers!

De volgende zorgt voor hetzelfde effect maar dan iets meer dramatischer. Extreme volume met dikkere en vollere wimpers.

Deze is mijn favoriet voor als ik uit ga en minder makeup wil dragen. Erg volle, lange en gespreide wimpers. Door de spiraal gevormde mascara brush kunnen je wimpers niet gaan plakken en ben je er zeker van dat elke wimper gekleurd is.

 

Nog eentje van mijn favorieten. Dit zorgt er enkel voor dat je natuurlijke wimpers een kleurtje krijgen en niet aan elkaar gaan plakken. Bye bye tired eyes!

Voor fabulous winged lashes is deze mascara brush perfect! Door het gebogen borsteltje zorgt hij voor de perfecte krul van voor tot achter. Lekker speels en toch classy!

Nu zijn er nog zo veel meer mascara brushes die ik niet in mijn bezit heb maar zeker en vast nog ga uit proberen. En zoals ik al zei zijn niet alle formules van elke mascara uit het zelfde opgebouwd, de één zorgt voor het vollere effect de ander voor meer lengte en zo zijn er wel duizend (of meer) verschillende soorten mascara’s. Mijn verslaving gaat hier niet stoppen vrees ik!

Heb jij een fave mascara brush?

Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd naar de geschiedenis van mascara, don’t worry ik ga hier geen saaie les geven! Maar de verschillen kan ik je wel uitleggen toch? Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *