Makkelijkste Cut-Crease ooit!

Struggle jij met het maken van een cut-crease? Of ben je ervan overtuigd dat je het NOOIT zal kunnen? Girl, you’re wrong! Vandaag laat ik je de makkelijkste techniek EVER zien! Even if you’re a beginner of als je hooded-eyes heb kun je dit.

Make sure you subscribe to my channel and hit the 🔔 so you don’t miss any of my new videos → http://bit.ly/kimterstege

 Gebruikte producten

BROWS ⋆

Glue Brow Routine

 

EYES ⋆

  • MAC Cosmetics Paint Pot (Soft Ochre) – shop
  • Urban Decay Naked Heat – shop
  • NYX Cosmetics Hot Singles (Whipped Cream) – shop
  • MAC Cosmetics Pro-Longwear Concealer (NC15) – shop
  • Meraki Cosmetics Loose Highlighter (Clio) – shop | code: KIMTERSTEGE
  • Anastasia Beverly Hills Waterproof Creme Color (Jet)
  • Flutter Lashes (Shayla)

 

You can do it, trust me

Een cut-crease hoeft écht niet moeilijk te zijn. Nu je weet hoe je het maakt, moet je gewoon deze techniek oefenen. Ik dacht namelijk een jaar geleden dat ik ook geen cut-crease kon maken, maar dat zat echt tussen mijn oren. Want nu vind ik het een van de makkelijkste looks, juist omdat ik het zo vaak doe! Het fijne vind ik dat ze heel erg divers zijn: halve cut-crease of een hele (zoals deze look). Met of zonder glitter. En je kunt alle kleuren gebruiken die je wilt! Ook kun je ervoor kiezen om niet een scherpe cut-crease te maken zoals in de video. Maar juist een “soft” look. Werkelijk alles is mogelijk.

Wat vind jij van mijn Cut-Crease? Zou jij het dragen? Laat het me weten in de comments!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *