Hoe ik mijn makeup stash bewaar!

Ik krijg vaak de vraag of ik mijn stash wil laten zien en hoe ik alles opberg. Zelf vind ik het niet netjes om mijn hele stash te laten zien. Ten eerste omdat ik niet wil opscheppen of het beeld wil schetsen dat je zo veel makeup moet hebben. Toch wil ik wel laten zien hoe ik alles ingedeeld heb. Maar ik ga niet te veel in detail over ALLES wat ik heb. Dus ben jij benieuwd naar een kleine peak in mijn stash, en hoe ik mijn makeup organiseer? Kijk dan snel verder!

Yosmo Tower

Bovenop mijn Alex kast van IKEA heb ik mijn Yosmo Tower staan. Dit is een acryl organizer, met 5 lades en een vak bovenop (met deksel). Hierin heb ik producten die ik het mooiste vind. Zoals bijvoorbeeld mijn highlighters van mijn merk Meraki Cosmetics.

Meer info over de tower

De tower is ongeveer 30 cm hoog en 23 cm breed/diep. Het bovenste compartiment met een vaste deksel, deze kan helemaal open – klapt tegen de achterkant aan. Daarnaast heeft de Tower 5 uitneembare lades mer prachtige diamantvormige grepen. Het fijnste is nog wel dat de Tower ME-GA stevig is, het is namelijk van zogenaamd “hoogwaardig cast acryl” gemaakt.

 

Bovenop heb ik mijn brush cleanser en Fix+ van Mac Cosmetics. Ook mijn oogbrushes en lashtweezer heb ik op de bovenkant staan. Ik vind de Lip Vex glosses van Sigma ook heel erg awesome eruit zien. En als laatste mijn Gerard Cosmetics Lip Scrub en Unicorn Lipsticks van Lime Crime.

 

In de eerste lade heb ik alle 15 kleuren van mijn eigen merk Meraki Cosmetics! Vooraan staan uiteraard de kleuren die ik het meeste gebruik.

In de volgende lade heb ik mijn Anastasia Beverly Hills palettes, en mijn Huda Beauty palettes. Deze vind ik niet alleen erg mooi, maar die gebruik ik ook heel erg graag!

More palettes! Deze keer die van Juvia’s Place en de Too Faced Sweet Peach palette.

Next up: mijn Lime Crime Mini’s en de Lime Crime Diamond Crushers (alle kleuren).

In de laatste lade heb ik mijn lippies van ABH, mijn Kylie Lippies en een mini setje van Huda Beauty.

 

IKEA Alex kast

Verder heb ik al mijn makeup in een Alex kast van IKEA. Hierin heb ik verschillende bakjes staan – ook allemaal van de IKEA. Daarnaast heb ik nog heel veel makeup wat ik niet gebruik in random dozen. En mijn visagiekit in een beauty case.

Bovenste lade zit VOL met lashes!

Oke, voorin liggen allerlei producten voor mijn wenkbrauwen. En achterin ligt een ‘besteklade’ met links mascara’s, in het midden liquid en gel liners en de rechterkant pencils.

Dan komen wij in mijn Morphe palettes lade, en verder heb ik nog een aantal ABH eyeshadows en Z palettes met Makeup Geek.

Colourpop Super Shock shadows, een aantal solo shadows en voorin de pressed pigments van Morphe. Verder liggen hier nog alle Plush Matte kleuren van Makeup Geek – omdat ze nergens anders passen. Oeps…

Rommellade: links pigments, rechts glitters, voorin foiled pigments van MUG. Verder ligt deze lade vol met setting en fixing sprays en wat primers!

Vooraan staan al mijn foundations en concealers. Rechts zie je al mijn beautyblenders. Daarachter zie je links alle losse poeders en rechts de poeders in pan. Heeeeelemaal achterin heb ik mijn face palettes (cream contour, morphe face palettes en dergelijke).

Weer een beetje een rommellade. Links zijn een aantal bronzers, plus de MUG highlighters in te donkere kleuren (in de zomer mooi over een blush of bronzer). In het midden staan mijn blushes en rechts wat highlighters. Verder staan achterin wat contour kits, glow kits, random lipsticks en links achterin de nieuwe Iconic lipsticks van MUG!

LIPSTICKS <3 Dit is mijn pride! Mijn liquid lipstick lade – georganiseerd per rij. Alle kleuren staan op de kop zodat ik de label kan zien. Ik hou echt van deze lade! De vakjes zijn overigens Höfta van IKEA.

Eeeeeen, mijn laatste lade. Vol met wat random palettes die ik nergens anders kwijt kan!

 

Even op een rijtje

Mijn makeup staat dus opgeborgen in een Yosmo Tower, deze is te bestellen op yosmo.net en kost €79,95 maar met de code ‘KIMTERSTEGE’ kost de Tower slechts €67,96 (code geld ook op alle andere Yosmo producten).

IKEA Alex kast kun je -uiteraard- bij IKEA halen. Ik heb de versie met negen lades, deze kost €99,95. Ik heb al mijn dividers bij IKEA gekocht, de meeste zijn een paar euro per stuk.

 

 

Hoe berg jij jouw makeup up?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

5 Reacties

 1. 11 april 2017 / 02:04

  Damn, die lipsticks zijn zo satisfying georganiseerd!

 2. 10 april 2017 / 19:09

  Wat leuk om te zien hoe jij je stash heb georganiseerd

 3. 10 april 2017 / 18:34

  Oh ik vind het altijd zo onwijs leuk om te zien hoe iemand z’n stash organiseert! Wat heb je een mooie collectie :)

 4. 10 april 2017 / 15:53

  Zo mooie en netjes is alles opgeruimd!
  Ik heb ook de ladenkasten van het Zweedse woonwarenhuis.
  Nu maar even een shoplist maken want nu zie ik wat ik nog allemaal moet gaan kopen om sommige laden een goede indeling te geven.

  Xoxo

 5. 10 april 2017 / 15:11

  Tof om zo een beetje mee te kunnen kijken in je stash. Die lipstick lade is echt goals hihi. Ik heb zelf ook een ALEX kast, alleen dan eentje met 5 lades. Met daarin ook besteklades van IKEA erbij. Werkt voor mij ook heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *