There’s a first time for everything! En deze keer ga ik voor het eerst een cream contour & highlight stick gebruiken of testen! Een klein beetje zenuwachtig maar wel enorm nieuwschierig naar the ONE sculpt contour & highlight stick van Makeup Revolution. Was het de moeite? We’ll see…

Ik moet zeggen dat ik best verrast was van de textuur van The ONE sculpt contour & highlight stick van Makeup Revolution. Het is een cream stick maar zodra je het aan brengt droogt het vrij wel snel en trekt het meteen in de huid. Dus snel zijn is de boodschap!

Step one: Contouring!

Na vele filmpjes kijken op youtube ben ik de uitdaging aangegaan en er ook met volle moed aan begonnen. Contouren deed ik daarvoor altijd gewoon met een powder contour palette van Makeup Revolution, ook omdat ik een heel vette huid heb dacht ik steeds dat cream contouring een NO GO was voor mij. Maar ik moet zeggen dat ik wel fan ben van de sculpt contour stick. Het neemt wel wat meer tijd in beslag maar dat is misschien omdat dit mijn “first time” was. Het blend zo gemakkelijk uit en wordt een met mijn foundation. Het is wel een iets warmere kleur dan ik gewoon ben maar ik vind het mooi en het ziet er super uit!

Step two: Highlighting

Net zoals de rest van de wereld ben ik enorm in de ban van highlighten. Glow them blind! Net zoals de contour stick droogt de highlight stick ook snel. De kleur op de stick is super mooi maar geeft op mijn huid meer een wittere kleur aan. Na het blenden wordt mijn foundation erg flaky op sommige plaatsen, vooral op mijn cheekbones. Maar op mijn neus en lippen blend ze wel heel goed uit zonder enig spoor van schade aan te richten aan mijn foundation. Persoonlijk ben ik daarom minder fan van de highlight stick.

The ONE sculpt contour stick krijgt van mij een dikke vette YES en ga er zeker nog meer mee oefenen maar de highlight stick van Makeup Revolution helaas niet.

Ik kocht The ONE sculpt contour & highlight sticks bij Makeupmusthaves.nl neem zeker eens een kijkje want de website heeft zeer leuke beauty producten.

Verkies jij liever cream of powder contour & highlighters?

Dit was weer een leuke vond ik zelf. Ik kijk weer uit naar volgende week. See ya!

  Love it? Laat het mij weten!