Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick

I love lipsticks! Ik probeer dan ook graag nieuwe lipsticks uit. Ik had nog nooit eerder een lipstick van Makeup Revolution geprobeerd. Voor alles een eerste keer! Vandaag review ik een Iconic Pro Lipstick van Makeup Revolution. Enjoy!

Verpakking

Hmm.. Doet deze lipstick vorm jou ook ergens aan denken? MAC lipsticks of course! Ik vind het wel wat hebben dat ze een beetje een rip-off hiervan hebben gemaakt. Handig ook dat je aan de onderkant een goede weergave heb van de kleur van de lipstick. De naam klinkt veel belovend. Iconic Pro, dat spreekt wel aan. Ik moet zeggen dat het allemaal okay is. Niet super awesome, voelt hier en daar een beetje cheapy. Maar het is prima zeg maar haha.

Makeup Revolution over Iconic Pro Lipstick

 

“De Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick collectie bestaat uit geweldige tinten met een superintensieve dekking, die comfortabel aanvoelt op de lippen. De eigentijdse verpakking maakt het helemaal compleet!”

Deze lipstick belooft dus een super intensieve dekking te hebben, zonder droog aan te voelen op de lippen. Over die eigentijdse verpakking ben ik het niet helemaal eens. Origineel is het natuurlijk niet. Ik ben benieuwd hoe deze lipstick gaat bevallen. Let’s see!

Game Of Mystery Matte

Hier een soort weergave van de kleur die we gaan bekijken. Game of mystery matte. Zoals ik het hier zie zou het de perfecte matte nude kleur moeten zijn. Ik kan niet wachten om te gaan swatchen. Ik hoop dat de kleur niet te licht zal zijn. Zullen we gaan kijken?

Swatch

Hier zie je de swatch op mijn arm. Zo te zien is het wel een lichte nude kleur, dus het zal erom hangen hoe deze uit gaat vallen op mijn lippen. Als het werkt zou het echt de perfecte nude kleur zijn. Awesome!

Lipswatch

Oef! Hier was ik al bang voor. De formule van de lipstick is wel heel fijn. Dat heeft Makeup Revolution goed gedaan. Het is wel matte, maar voelt absoluut niet vervelend aan op de lippen. Maar de kleur.. Dat is echt een misser! Echt veel te licht voor de kleur van mijn lippen. Dit kan echt een mooie kleur zijn. Don’t get me wrong! Alleen niet voor mij. Voor mij werkt het zoals je kunt zien niet echt. Daardoor vind ik het lastig een oordeel te geven.

Conclusie

 

Laat ik even alles op een rijtje zetten. De verpakking is prima. Het voelt op zich prima aan allemaal. Omdat de verpakking zo lijkt op de verpakkingen van MAC, vergelijk je het natuurlijk onbewust een beetje. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet met elkaar te vergelijken valt. Maar als ik dat toch doe, voelt het een beetje cheapy aan. Dat is jammer. De formule werkt fijn, blijft prima zitten. Oogt matte, maar zit alles behalve oncomfortabel op de lippen. Het enige dingetje bij deze is dat de kleur echt een misser is. Het is echt een prachtige kleur, alleen werkt het niet op mijn lippen. Dat vind ik echt heel jammer! Laat ik het zo stellen. Ik ben fan van de formule en de lipstick zelf. De kleur is een no go voor mij.

Prijs/ verkrijgbaarheid

De Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick, in de kleur Game Of Mystery Matte, kost €3,99 en is te koop bij Makeup Musthaves.

 

Dit was de review. Ik vond het heel leuk eens een lipstick van Makeup Revolution te proberen. Wel met een beetje mixed feelings, helaas. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met mijn review. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij al een lipstick van Makeup Revolution geprobeerd?

Meer van mij zien? Dat kan, ik heb ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *