Makeup Look: Makkelijke Dagelijkse Makeup

Normaal gesproken maak ik altijd hele uitgebreide looks, die niet altijd even draagbaar of makkelijk zijn. Daarom besloot ik om eens een dagelijkse makeup look te maken die vrijwel iedereen kan namaken! Hope you enjoy!

Vond je deze tutorial leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Abonneer je HIER!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *