MAC Lip Scrub “Sweet Brown Sugar”

De geur van pannenkoeken met bruine suiker, heerlijk toch? En dat als een verzorging voor je lippen, wat wil je nog meer! Ik kreeg voor mijn verjaardag een lip scrub van de MAC lip scrubtious collectie in de smaak/geur “sweet brown sugar” en testte hem meteen uit. Wil je weten wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

MAC lip scrubtious

Je hebt verschillende geuren in de collectie MAC lip scrubtious; Sweet Vanilla, Fruit of Passion, Candied Nectar, Summer Berry en Sweet Brown Sugar. Ik kreeg Sweet Brown Sugar en de geur alleen al is een seller! Je koopt dit meteen als je er aan ruikt in de mac store. Maar natuurlijk verwacht je van een lip scrub dat hij wel zijn werk doet.

Ik heb al verschillende lip scrubs geprobeerd en ook zelf gemaakt en persoonlijk zie of voel ik geen verschil bij de mac lip scrub. Buiten dat je van de geur gewoon zin krijgt in pannenkoeken!

Ik gebruik veel scrubs in algemeen maar aangezien ik al 3 weken ziek ben lijd mijn huid hier enorm onder en dus ook mijn lippen zoals je kan zien. Droge plekken aan de bovenkant en scheurtjes aan de onderkant.

Persoonlijk vind ik dat er te weinig scrubdeeltjes in deze scrub zitten waardoor ik veel moet gebruiken maar hij voelt wel heel zacht en aangenaam aan mijn lippen en de geur is overweldigend en heerlijk natuurlijk.

Mijn lippen voelen zeker zachter hierna maar zoals ik al zei vind ik niet meteen een verschil tussen de andere lip scrubs die ik al gebruikte.

En een must na je lip scrub behandeling is verzorging dus ik gebruik hier dan ook de MAC Lip Conditioner waar ik wel super fan van ben! Ik ben er stiekem een beetje verslaafd aan.

Ik ben wel fan van de MAC lip scrub vooral voor de geur en omdat het in een handig meeneem potje zit maar qua werking vind ik hem even goed als een DIY lip scrub of een budget lip scrub. Ik ga het natuurlijk wel blijven gebruiken want zoals bij maskertjes en cremes zie je vaak pas echt resultaten na een paar keer gebruiken en AGAIN omdat de geur overheerlijk is! Je kan de MAC lip scrubtious collectie en de lip conditioner die ik enorm aanraad kopen bij MAC of een mac store bij jou in de buurt.

Heb jij een favoriete lip scrub? Let me know!

Laat me zeker weten wat je van dit artikel vond en tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

4 Reacties

  1. 5 mei 2017 / 21:06

    Deze scrub lijkt mij best fijn, maar niet heel speciaal x

  2. Sarah
    5 mei 2017 / 19:02

    Lijkt mij echt heerlijk, gebruik nu de mint julips van Lush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *