MAC Cosmetics Collectie :All The Right Angles

Contouren, everyone and their mom doet het tegenwoordig. Shapen en contouren is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine, en waarschijnlijk ook niet van die van jou. Daarom komt het merk uit met een nieuwe kit, genaamd de MAC Cosmetics Collectie: All The Right Angles. Een kit met een sculpting poeder, een shaping poeder en een cream base.

 

All The Right Angles Contour Kit – €39,-

MAC_ContourKit_Light_white_300dpiCMYK_2Light
Bone Beige Sculpting Powder
Emphasize Shaping Powder
Luna Cream Colour Base

MAC_ContourKit_MediumDark_white_300dpiCMYK_2Medium
Sculpt Sculpting Powder
Accentuate Shaping Powder
Hush Cream Colour Base

MAC_ContourKit_Medium_white_300dpiCMYK_2

Medium-Dark
Shadester Sculpting Powder
Lightsweep Shaping Powder
Naked Universe Cream Colour Base

MAC_ContourKit_Dark_white_300dpiCMYK_2

Dark
Definitive Sculpting Powder
Warm Light Shaping Powder
Improper Copper Cream Colour Base

Een eind weg shapen

Ik vind de kitjes er niet alleen heel erg leuk uit zien, maar ik ben er ook ontzettend benieuwd naar. Ik vind het erg leuk en vernieuwend dat in deze kit zowel matte als poeder producten zitten. Omdat kits over het algemeen alleen poeder óf alleen cream producten zijn. Daarnaast ziet het er lekker compact uit, zodat je het kan meenemen onderweg of op reis. Ideaal! Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd wat jij van de kit vind? Laat het mij weten in de comments hieronder.

De MAC All The Right Angles Collectie is vanaf 7 mei 2016 verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten en online via www.maccosmetics.nl

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

3 Reacties

  1. 20 april 2016 / 22:35

    Klinkt veelbelovend. Ben gek op contouren dus dit zal ik zeker wel willen kopen.

  2. Kim
    20 april 2016 / 09:35

    Tof! Zijn de bovenste producten nu cream? Inderdaad heel leuk! Alleen ben ik dan weer niet zo fan van creamblush, daarom zou ik dit palette denk ik laten liggen. Zonde als je toch 1/3 niet gebruikt! Leuk dat je dit met ons deelt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *